fbpx
Bel voor een afspraak
Bel ons voor een afspraak
of vrijblijvend advies:
033 - 76 00 010

Werkt Beauty by Roos met Social Influencers?

Social Influencers zijn voor Beauty by Roos erg belangrijk. Naast dat wij zelf met The Happy Family social influencers zijn hebben wij vele andere ambassadeurs die er goed uit willen zien met hairextensions van ons bedrijf.

Wat doen social influencers eigenlijk?

Vroeger stond Beauty by Roos veel in de media (TV, magezines etc). Het marketing landschap is echter veranderd. Vroeger betaalden wij veel voor advertenties in de kranten en magazines of werden wij gevraagd voor een interview of artikel. Dat was natuurlijk altijd super gaaf. Tegenwoordig zie je dat de oplages van de magazines teruglopen en dat er magazines verdwijnen. Dit is spijtig maar dat is nu eenmaal de ontwikkeling in PR land.

Veel van de taken die de magazines hadden, werden de laatste jaren overgenomen door websites, online acties en social influencers. Zij informeren tegenwoordig de volgers over wat zij willen zien, direct op de telefoon of tablet. Dit is een veel directere manier van informatie verschaffing.

Hiervoor worden voornamelijk de social media Facebook, Instagram, YouTube, Google+, Twitter en LinkedIn gebruikt.

 

Met wie werkt Beauty by Roos?

Vaste ambassadeurs zijn Dee van der Zeeuw als Everydee, Roos van der Aa van Style my Day, Miss Lipgloss, Noor de Groot als Queeen of Jetlags, Monica Geuze, Jet van Nieuwkerk van Amayzine.com, Daphne van Kerkhoff van Favourites by Daphne, Arielle Dannique, Linda van der Grijn, Jorien Tilstra en vele influencers die af en toe voorbij komen. The Happy Familiy is ons eigen influencer netwerk waarmee wij enkele jaren geleden gestart zijn.

social influencers voor beauty by roosDe social influencers schrijven regelmatig over Beauty by Roos of Hairloxx hairextensions en posten foto’s van onder andere hun haar.


 

Onze vlog: The Happy Family

The Happy Family is eigenlijk ontstaan uit de By Roos blogs die Roos schreef op deze website. Alles dat haar bezig hield, in ons gezin of op de zaak, met familie of vienden etc. Deze blog nam steeds grotere vormen aan waardoor de geschreven blog omgezet werd in een video log. De By Roos Vlog was ontstaan. Die eerste filmpjes moet je echt niet meer terug kijken hoor, we deden namelijk maar wat. De editing liet nog te wensen over omdat je daar eerst ervaring in moet krijgen. Gelukkig is Roos een doorzetter en kreeg ze het editen steeds beter onder de knie.

The Happy Family logoNa enkele vlogs kregen wij al snel het idee om meer van ons gezin te laten zien. De kijkers vroegen hierna in de comments onder de YouTube filmpjes. Daar kwam enkele weken later onze deelname aan het RTL4 programma Straatarm Steenrijk overheen. De Happy Family vlog was een feit geworden.

Wij vloggen eigenlijk ons normale leven. We vinden het super leuk om met ons gezin leuke dingen te doen. Koken en reizen zijn ook erg belangrijk voor ons.

 

Is je vraag niet beantwoord?
Beauty by Roos helpt je graag. Bel 033 - 760 00 10 voor advies of maak meteen een afspraak.