fbpx
Bel voor een afspraak
Bel ons voor een afspraak
of vrijblijvend advies:
033 - 76 00 010

Soms worden de waxjes van de hairextensions kleiner geknipt. Waarom wordt dit gedaan?

Sommige producenten brengen hun hairextensions met een heel groot waxje op de markt. Dit doen ze omdat de ene salon een groot waxje wil gebruiken, de andere salon geeft bijvoorbeeld de voorkeur aan een minimaal waxje. De salon heeft zelf ervaring met het aanbrengen van de hairextensions en de grootte van de waxjes die zij fijn vinden. Daarom kan het zijn dat de salon het waxje wat kleiner maakt. Wanneer er te veel van de waxjes wordt afgeknipt dan bestaat het risico dat de waxjes ook eerder los gaan. Hierdoor zullen je extensions makkelijker uitvallen.

 

Waxjes van hairextensions

waxjes van hairextensions

Je hebt gezocht op waxjes knippen van hairextensions. Ben je hier specifiek naar op zoek of zoek je gewoon een specialist in het zetten van hairextensions? Bij Beauty by Roos ben je aan het juiste adres. Wij zijn namelijk de grootste hairextension-specialist van Europa met meer dan 75 haarverlengingen per dag. Dat zijn gemiddeld 10.000 extensions per dag.

Doordat wij zo veel hairextensions zetten en dat iedere dag opnieuw doen, zijn onze collega’s sneller, efficiënter en kundiger dan een niet-specialist. U gaat toch ook liever naar de specialist?

Wil je nog meer informatie lezen, struin dan gerust onze complete site door. Ben je overtuigd van onze know-how, maak dan een afspraak.

Is je vraag niet beantwoord?
Beauty by Roos helpt je graag. Bel 033 - 760 00 10 voor advies of maak meteen een afspraak.