fbpx
Bel voor een afspraak
Bel ons voor een afspraak
of vrijblijvend advies:
033 - 76 00 010

Trouwkapsel met hairextensions, is dit mogelijk?

Een trouwkapsel door middel van hairextensions maken wij zeer regelmatig. Ons advies is altijd om 3 tot 4 weken voor je bruiloft de hair extensions te laten plaatsen. Hierdoor ben je namelijk in de gelegenheid om diverse kapsels te proberen voordat de grote dag is aangebroken. Het is echter niet zo dat wij je kapsel op je huwelijksdag voor je komen stylen. Daar zijn andere kapsters flexibeler in.

Je kunt ons trouwens vinden in Love It Wedding Magazine en Bruid en Bruidegom.

 

Trouwkapsel met hairextensions

trouwkapsel bruid en bruidegom test hairextensions artikel

Heb je nu al hairextensions of ben je nog aan het oriënteren of je extensions wil laten plaatsen. In deze veelgestelde vragen rubriek kun je veel antwoorden vinden op jouw vragen. Wist je dat Beauty by Roos niets anders doet dat het zetten van hairextensions? Wij zijn de enige specialist waar je niet kunt binnenlopen voor andere behandelingen. Wij doen geen andere beautybehandelingen of kappersactiviteiten dan hairextensions. Hierdoor is Beauty by Roos uitgegroeid tot de grootste hairextension-specialist van Europa met meer dan 75 haarverlengingen per dag. Dat zijn gemiddeld 10.000 extensions per dag.

Wil je nog meer informatie lezen, struin dan gerust onze complete site door. Ben je overtuigd van onze know-how, maak dan een afspraak.

Is je vraag niet beantwoord?
Beauty by Roos helpt je graag. Bel 033 - 760 00 10 voor advies of maak meteen een afspraak.