fbpx
Bel voor een afspraak
Bel ons voor een afspraak
of vrijblijvend advies:
033 - 76 00 010

Waar komt het haar voor hairextensions vandaan?

Het meeste haar voor hairextensions komt uit landen waar veel mensen wonen. China en India hebben beide meer dan 1 miljard inwoners. Hier komt enorm veel haar vandaan. Ook uit andere landen als Brazilië en Rusland komt veel haar, ieder met hun eigen structuur, dikte en kwaliteit. Het haar uit India is het meest geschikt om hairextensions voor de West-Europese vrouw van te maken. Dit haar komt namelijk qua structuur overeen en is zeer gezond haar. Dit komt doordat de vrouwen in India nauwelijks zepen of verzorgingsproducten gebruiken.

 

Waar komt het haar van hairextensions vandaan?

Je hebt gezocht op waar komen hairextensions vandaan. Ben je hier specifiek naar op zoek of zoek je gewoon een specialist in het zetten van hairextensions? Bij Beauty by Roos ben je aan het juiste adres. Wij zijn namelijk de grootste hairextension-specialist van Europa met meer dan 75 haarverlengingen per dag. Dat zijn gemiddeld 10.000 extensions per dag.

Doordat wij zo veel hairextensions zetten en dat iedere dag opnieuw doen, zijn onze collega’s sneller, efficiënter en kundiger dan een niet-specialist. U gaat toch ook liever naar de specialist?

Wil je nog meer informatie lezen, struin dan gerust onze complete site door. Ben je overtuigd van onze know-how, maak dan een afspraak.

Is je vraag niet beantwoord?
Beauty by Roos helpt je graag. Bel 033 - 760 00 10 voor advies of maak meteen een afspraak.