fbpx
Bel voor een afspraak
Bel ons voor een afspraak
of vrijblijvend advies:
033 - 76 00 010

Waar moet je op letten bij het uitkiezen van een merk hairextensions?

Iedere hairextension heeft een andere structuur, kwaliteit en prijs. Bij ieder haar past een andere extension. Kies een haarsoort welke bij jou haar structuur past, de methode welke je het meest aanspreekt en kijk dan wat binnen je budget valt. Duurder haar hoeft niet per definitie een betere kwaliteit te hebben!

 

Het maken van de beslissing om hairextensions te willen nemen is vaak van financiële aard. De initiële kosten worden verhoogd met professionele producten ontworpen om de extensies, evenals de natuurlijke haar, gezond te houden; extensies vergen doorgaans meer voeding. Een onervaren stylist kan een verkeerd merk kiezen waardoor deze slechte keuze kan leiden tot beschadiging van het haar. Zorg dat je een zeer ervaren specialist kiest.

Uitkiezen van een merk hairextensions blijkt lastig te zijn

Je hebt gezocht op uitkiezen van een merk. Ben je specifiek naar op zoek naar een merk of zoek je gewoon een specialist in het zetten van hairextensions? Bij Beauty by Roos ben je aan het juiste adres. Wij zijn namelijk de grootste hairextension-specialist van Europa met meer dan 75 haarverlengingen per dag. Dat zijn gemiddeld 10.000 extensions per dag.

Doordat wij zo veel hairextensions zetten en dat iedere dag opnieuw doen, zijn onze collega’s sneller, efficiënter en kundiger dan een niet-specialist. U gaat toch ook liever naar de specialist?

Wil je nog meer informatie lezen, struin dan gerust onze complete site door. Ben je overtuigd van onze know-how, maak dan een afspraak.

Is je vraag niet beantwoord?
Beauty by Roos helpt je graag. Bel 033 - 760 00 10 voor advies of maak meteen een afspraak.