fbpx
Bel voor een afspraak
Bel ons voor een afspraak
of vrijblijvend advies:
033 - 76 00 010

Waarom glimmen hairextensions soms?

Sommige merken hairextensions glimmen doordat de leverancier ervoor kiest een coating of bescherm laagje op de hairextensions aan te brengen. Hierdoor glimt het haar maar deze laag zal na enkele wasbeurten weer verdwijnen. Dan komt de echte kwaliteit van het haar naar boven. De glans kun je wel behouden wanneer je de juiste verzorgingsproducten gebruikt. Lees meer over de verzorgingsproducten.

Als extensions te veel glimmen zou het kunnen zijn dat het synthetische extensions zijn. Laat je goed voorlichten en koop geen rotzooi in de Afrikaanse- of Indische shops.

 

Glimmen hairextensions door haircare?

glimmen hairextensions te veel

deze hairextensions glimmen meer dan het eigen haar

Je hebt gezocht op glimmen hairextensions?. Ben je specifiek naar op zoekglanzende hairextensions of zoek je gewoon een specialist in het zetten van hairextensions? Bij Beauty by Roos ben je aan het juiste adres. Wij zijn namelijk de grootste hairextension-specialist van Europa met meer dan 75 haarverlengingen per dag. Dat zijn gemiddeld 10.000 extensions per dag.

Doordat wij zo veel hairextensions zetten en dat iedere dag opnieuw doen, zijn onze collega’s sneller, efficiënter en kundiger dan een niet-specialist. U gaat toch ook liever naar de specialist?

Wil je nog meer informatie lezen, struin dan gerust onze complete site door. Ben je overtuigd van onze know-how, maak dan een afspraak.

Is je vraag niet beantwoord?
Beauty by Roos helpt je graag. Bel 033 - 760 00 10 voor advies of maak meteen een afspraak.