fbpx
Bel voor een afspraak
Bel ons voor een afspraak
of vrijblijvend advies:
033 - 76 00 010

Waarom heb ik een enorme knoop in mijn haar? Ligt dit aan de hairextensions?

Een knoop in je haar kan meerdere oorzaken hebben. Het kan zijn dat er niet remy haar gebruikt is in je extensies. Ga hiermee terug naar je salon. Zij kunnen beoordelen of het een productiefout is of dat het iets anders is. Verkeerde bewegingen bij het wassen van de haren kan ook zorgen voor klitvorming alsmede het extreem laten verdrogen van het haar. Hierdoor zal het eerder problemen geven. Zorg ervoor dat in een salon niemand aan je haar gaat trekken aangezien je dan haarschade krijgt. Je kunt ook altijd in één van onze salons terecht voor oprecht en eerlijk advies.

 

Knoop in hairextensions

Je hebt gezocht op knoop in je haar. Ben je hier specifiek naar op zoek of zoek je gewoon een specialist in het zetten van hairextensions? Bij Beauty by Roos ben je aan het juiste adres. Wij zijn namelijk de grootste hairextension-specialist van Europa met meer dan 75 haarverlengingen per dag. Dat zijn gemiddeld 10.000 extensions per dag.

Doordat wij zo veel hairextensions zetten en dat iedere dag opnieuw doen, zijn onze collega’s sneller, efficiënter en kundiger dan een niet-specialist. U gaat toch ook liever naar de specialist?

Wil je nog meer informatie lezen, struin dan gerust onze complete site door. Ben je overtuigd van onze know-how, maak dan een afspraak.

Is je vraag niet beantwoord?
Beauty by Roos helpt je graag. Bel 033 - 760 00 10 voor advies of maak meteen een afspraak.