fbpx
Bel voor een afspraak
Bel ons voor een afspraak
of vrijblijvend advies:
033 - 76 00 010

Waarom zie je bij sommige mensen de extensions wel zitten en bij anderen niet?

Zitten de extensions goed, Zijn ze goed geplaatst? De plaatsing van hairextensions is op ieder hoofd maatwerk. Als de hairextensions te hoog of verkeerd geplaatst zijn kun je de extensions zien zitten. Ook wanneer de hairextensions te lang gedragen worden kunnen ze zichtbaar worden.

Wefts, matjes, clip-in’s of tape-extensions zie je veel vaker uit een kapsel steken dan wax hairextensions. Dit komt doordat ze dan niet goed zitten; isde baan van de weft of clip-in is wat harder is dan de eigen haren. Hierdoor kan een baan uitsteken wat natuurlijk geen gezicht is. De clips in clip-in extensions zijn van kunststof of ijzer gemaakt. Deze kunnen regelmatig voor een ongelijk lopend kapsel zorgen waardoor de extension gaat opvallen.

 

Onzichtbaarheid: hairextensions zie je niet zitten

hairextensions zien zittenJe hebt gezocht op zie je hairextensions zitten. Ben je hier specifiek naar op zoek of zoek je gewoon een specialist in het zetten van hairextensions? Bij Beauty by Roos ben je aan het juiste adres. Wij zijn namelijk de grootste hairextension-specialist van Europa met meer dan 75 haarverlengingen per dag. Dat zijn gemiddeld 10.000 extensions per dag.

Doordat wij zo veel hairextensions zetten en dat iedere dag opnieuw doen, zijn onze collega’s sneller, efficiënter en kundiger dan een niet-specialist. U gaat toch ook liever naar de specialist?

Wil je nog meer informatie lezen, struin dan gerust onze complete site door. Ben je overtuigd van onze know-how, maak dan een afspraak.

Is je vraag niet beantwoord?
Beauty by Roos helpt je graag. Bel 033 - 760 00 10 voor advies of maak meteen een afspraak.