fbpx
Bel voor een afspraak
Bel ons voor een afspraak
of vrijblijvend advies:
033 - 76 00 010

Waaruit bestaat het waxje van hairextensions?

Het waxje bestaat meestal uit keratine (een chemische stof waar haren ook grotendeels uit bestaan) maar er zijn ook merken die kunststof of andere wax / lijmsoorten gebruiken. Ieder hairextensionsmerk heeft zijn eigen samenstelling van de bonding of wax. Daardoor ook een eigen manier van inzetten, temperatuur van het apparaat etc.

 

Het waxje van hairextensions

waxje van hairextensions

Je hebt gezocht op het waxje van hairextensions. Ben je hier specifiek naar op zoek of zoek je gewoon een specialist in het zetten van hairextensions? Bij Beauty by Roos ben je aan het juiste adres. Wij zijn namelijk de grootste hairextension-specialist van Europa met meer dan 75 haarverlengingen per dag. Dat zijn gemiddeld 10.000 extensions per dag.

Doordat wij zo veel hairextensions zetten en dat iedere dag opnieuw doen, zijn onze collega’s sneller, efficiënter en kundiger dan een niet-specialist. U gaat toch ook liever naar de specialist?

Wil je nog meer informatie lezen, struin dan gerust onze complete site door. Ben je overtuigd van onze know-how, maak dan een afspraak.

Is je vraag niet beantwoord?
Beauty by Roos helpt je graag. Bel 033 - 760 00 10 voor advies of maak meteen een afspraak.