fbpx
Bel voor een afspraak
Bel ons voor een afspraak
of vrijblijvend advies:
033 - 76 00 010

Wanneer zien hairextensions er natuurlijk uit?

Hairextensions zien er natuurlijk uit wanneer de extension past bij je eigen haartype. Na het zetten van de extensions dient het goed gesneden te worden waardoor het weer aansluit bij je eigen haar. Hierdoor zien hairextensions er natuurlijk uit. Synthetische extensions glimmen te hard, deze zullen nooit op je eigen haar lijken. Hierdoor krijg je geen mooi effect.

 

Hairextensions natuurlijk mooi.

natuurlijk hair extensions

Je hebt gezocht op natuurlijk uitzien van hairextensions. Ben je hier specifiek naar op zoek of zoek je gewoon een specialist in het zetten van hairextensions? Bij Beauty by Roos ben je aan het juiste adres. Wij zijn namelijk de grootste hairextension-specialist van Europa met meer dan 75 haarverlengingen per dag. Dat zijn gemiddeld 10.000 extensions per dag.

Doordat wij zo veel hairextensions zetten en dat iedere dag opnieuw doen, zijn onze collega’s sneller, efficiënter en kundiger dan een niet-specialist. U gaat toch ook liever naar de specialist?

Wil je nog meer informatie lezen, struin dan gerust onze complete site door. Ben je overtuigd van onze know-how, maak dan een afspraak.

Is je vraag niet beantwoord?
Beauty by Roos helpt je graag. Bel 033 - 760 00 10 voor advies of maak meteen een afspraak.