fbpx
Bel voor een afspraak
Bel ons voor een afspraak
of vrijblijvend advies:
033 - 76 00 010

Wat is het verschil tussen een haarverlenging en volumebehandeling?

Er is een groot verschil tussen een haarverlenging en een volumebehandeling. Een haarvolume behandeling is om meer volume aan het haar te geven. Hierbij wordt gemiddeld uitgegaan van 75 hairextensions van de lengte van je eigen haar. Een haarverlenging dient ervoor om meer lengte te creëren. Doordat het kapsel na het zetten van de extensions wel moet “kloppen” zijn er voor een haarverlenging meer hairextensions nodig. Als er namelijk maar 75 hairextensions geplaatst zouden worden dan zie je de hairextensions er als een bosje onderuit hangen. Gemiddeld zijn er voor een haarverlenging tussen 125 en 150 extensions nodig. Hieronder hebben we de hairextensions lengte indicator weergegeven. Het geeft een globale indicatie van de lengte van de extensions op je rug.

 

Verschil: haarverlenging of volumebehandeling

 

haarverlgning Roos van der Aa met hairextensions

Haarverlenging

Je hebt gezocht op verschil tussen de behandelingen. Ben je hier specifiek naar op zoek of zoek je gewoon een specialist in het zetten van hairextensions? Bij Beauty by Roos ben je aan het juiste adres. Wij zijn namelijk de grootste hairextension-specialist van Europa met meer dan 75 haarverlengingen per dag. Dat zijn gemiddeld 10.000 extensions per dag.

Doordat wij zo veel hairextensions zetten en dat iedere dag opnieuw doen, zijn onze collega’s sneller, efficiënter en kundiger dan een niet-specialist. U gaat toch ook liever naar de specialist?

Wil je nog meer informatie lezen, struin dan gerust onze complete site door. Ben je overtuigd van onze know-how, maak dan een afspraak.

Is je vraag niet beantwoord?
Beauty by Roos helpt je graag. Bel 033 - 760 00 10 voor advies of maak meteen een afspraak.