fbpx
Bel voor een afspraak
Bel ons voor een afspraak
of vrijblijvend advies:
033 - 76 00 010

Wat is het voordeel van hairextensions ten opzichte van clip-in extensions?

Clip-in producten zijn bedoelt om een avondje te dragen maar niet om deze elke dag te dragen. Deze banen met haar klip je met de clips vast in je eigen haar. Helaas is er vaak een bult in het haar te zien waar de banen en clips over elkaar liggen.

Met hairextensions kun je douchen en ze blijven 4 maanden zitten. Clip-in extensions zijn bedoelt om ze voor een dag of avond te dragen waarna je ze voor het slapen gaan dient te verwijderen. Clip-in extensions kun je wel goed combineren met hairextensions. Een kleine opvulling voor je pony is met clip-in extensions namelijk erg makkelijk te doen.

 

Clip-in of extensions?

clip-in extensions beauty by roos

Heb je nu al een weft of ben je nog aan het oriënteren of je hairextensions wil laten plaatsen. Wist je dat Beauty by Roos niets anders doet dat het zetten van hairextensions? Wij zijn de enige specialist waar je niet kunt binnenlopen voor andere behandelingen. Wij doen geen andere beautybehandelingen of kappersactiviteiten dan hairextensions. Hierdoor is Beauty by Roos uitgegroeid tot de grootste hairextension-specialist van Europa met meer dan 75 haarverlengingen per dag. Dat zijn gemiddeld 10.000 extensions per dag.

Wil je nog meer informatie lezen, struin dan gerust onze complete site door. Ben je overtuigd van onze know-how, maak dan een afspraak.

Is je vraag niet beantwoord?
Beauty by Roos helpt je graag. Bel 033 - 760 00 10 voor advies of maak meteen een afspraak.