fbpx
Bel voor een afspraak
Bel ons voor een afspraak
of vrijblijvend advies:
033 - 76 00 010

Wat zijn hairextensions?

Hairextensions zijn haartoevoegingen door middel van menselijk of synthetisch haar welke op verschillende wijze bevestigd kunnen worden. Hairextensions zijn alle soorten van haar in de vorm van matten, wefts, keratine of een ander soort van wax bonding, clip ins en andere soorten van haarvermeerdering.

Er zijn verschillende systemen voor het aanbrengen extensions, waarvan sommige duurzamer zijn dan andere. Ze worden aangeboden in diverse kleuren en texturen, en professioneel aangebracht door een bevoegde stylist, zijn hairextensions ontworpen om te mengen in en natuurlijk bewegen met iemands eigen haar, waardoor het moeilijk te zeggen de persoon die ze draagt.
Met hairextensions kun je extra volume creëren (het haar uitbreiden), extra lengte creëren of kleuraccenten aanbrengen in de vorm van high- of lowlights.

 

Welke soorten hairextensions zijn er?

Zowel de menselijke en synthetische hairextensions zijn beschikbaar en beide zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid van kleuren, texturen, stijlen en lengtes. De hairextensions van echt haar zijn meestal duurder dan hun synthetische varianten maar deze zijn dan ook van hogere kwaliteit. Synthetisch haar is gemaakt van chemisch verwerkte vezels welke daardoor ook niet zo echt lijken en deze kunnen moeilijker te stylen zijn.
Hairextensions kunnen worden bevestigd op een aantal verschillende manieren, afhankelijk van het type haar, de hoeveelheid haar dat toegevoegd wordt, het budget en de levensduur van de hairextensions.

Wat zijn hairextensions nou precies?

Is je vraag niet beantwoord?
Beauty by Roos helpt je graag. Bel 033 - 760 00 10 voor advies of maak meteen een afspraak.