fbpx
Bel voor een afspraak
Bel ons voor een afspraak
of vrijblijvend advies:
033 - 76 00 010

Wat zijn jullie openingstijden?

Onze openingstijden zijn zeer ruim. In onze zes salons in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Den Bosch, Amersfoort en Hengelo zijn altijd collega’s aanwezig. Wij werken alleen op afspraak voor het extensions zetten. Voor advies of het kopen van een afspraak kun je altijd binnenlopen. Bekijk hiervoor wel even de openingstijden van de desbetreffende Beauty by Roos salons aangezien roosterwijzigingen en vakantieplanningen van kracht kunnen zijn.

Telefonisch zijn wij bereikbaar via ons hoofdtelefoonnummer 033-7600010 of via de lokale telefoonnummers van de salons. Onze receptionistes op ons hoofdkantoor in Amersfoort zullen de meeste telefoontjes opnemen en al uw vragen beantwoorden of uw afspraak in één van de salons inplannen.

Onze telefonische openingstijden zijn

  • Maandag tot en met donderdag van 09.00 uur tot 22.00 uur
  • Vrijdag en zaterdag van 10.00 uur tot 18.00 uur
  • Zondags zijn wij gesloten.

Openingstijden Beauty by Roos

Onze openingstijden

Je hebt gezocht op openingstijden. Was je hier specifiek naar op zoek of zocht je een specialist in het zetten van hairextensions? Beauty by Roos is de grootste specialist van Europa met meer dan 75 haarverlengingen per dag. Dat zijn 75 behandelingen ofwel 75 klanten per dag. Geen enkele andere kapsalon in Europa is zo gespecialiseerd als wij. Dat klinkt misschien opschepperig maar het is wel een feit. Doordat wij zo veel hairextensions zetten en dat iedere dag opnieuw doen, zijn onze collega’s sneller, efficiënter en kundiger dan een niet specialist.

Wil je nog meer informatie lezen, struin dan gerust onze complete site door. Ben je overtuigd van onze know-how, maak dan een afspraak.

Is je vraag niet beantwoord?
Beauty by Roos helpt je graag. Bel 033 - 760 00 10 voor advies of maak meteen een afspraak.