fbpx
Bel voor een afspraak
Bel ons voor een afspraak
of vrijblijvend advies:
033 - 76 00 010

Welke lengte zijn hairextensions tot mijn BH-bandje?

40 cm komt tot op je BH-bandje, 30 cm tot op je schouder en 50 cm tot onder je BH-bandje. 60 cm hangt op je riem. Hou er wel rekening mee dat er ook nog een model in geknipt moet worden om je eigen haar aan te sluiten op de lengtes. Hierdoor zul je wat lengte moeten inleveren. Hieronder hebben we de hairextensions lengte indicator weergegeven. Het geeft een globale indicatie van de lengte van hairextensions op je rug.

Hairextensions tot BH-bandje

Hoe lang zijn hairextensions tot mijn BH-bandje?

Je hebt gezocht op hairextensions tot mijn BH-bandje. Ben je hier specifiek naar op zoek of zoek je gewoon een specialist in het zetten van hairextensions? Bij Beauty by Roos ben je aan het juiste adres. Wij zijn namelijk de grootste hairextension-specialist van Europa met meer dan 75 haarverlengingen per dag. Dat zijn gemiddeld 10.000 extensions per dag.

Doordat wij zo veel hairextensions zetten en dat iedere dag opnieuw doen, zijn onze collega’s sneller, efficiënter en kundiger dan een niet-specialist. U gaat toch ook liever naar de specialist?

Wil je nog meer informatie lezen, struin dan gerust onze complete site door. Ben je overtuigd van onze know-how, maak dan een afspraak.

 

Is je vraag niet beantwoord?
Beauty by Roos helpt je graag. Bel 033 - 760 00 10 voor advies of maak meteen een afspraak.