fbpx
Bel voor een afspraak
Bel ons voor een afspraak
of vrijblijvend advies:
033 - 76 00 010

Welke lengte van hairextensions kan ik kiezen?

Lengte van hairextensions

Welke lengte van hairextensions wil jij? De verschillende merken hairextensions hebben ook verschillende lengtes. Het begint al bij 30 cm voor haarvolume waarna 40 cm, 50 cm en 60 cm gangbare lengtes zijn. Langer kan maar dan kom je in het bijna maatwerk terecht waardoor je veel zult gaan betalen. Hairloxx heeft bijvoorbeeld twee lengtes; 35-40 cm en 55-60 cm. Op de hairextensionsprijslijst vind je het aanbod van Beauty by Roos Hairextensions. Hieronder hebben we de hairextensions lengte indicator weergegeven. Het geeft een globale indicatie van de lengte van de extensions op je rug.

 

Lengte van hairextensions

Je hebt gezocht op lengte van hairextensions. Ben je hier specifiek naar op zoek of zoek je gewoon een specialist in het zetten van hairextensions? Bij Beauty by Roos ben je aan het juiste adres. Wij zijn namelijk de grootste hairextension-specialist van Europa met meer dan 75 haarverlengingen per dag. Dat zijn gemiddeld 10.000 extensions per dag.

Doordat wij zo veel hairextensions zetten en dat iedere dag opnieuw doen, zijn onze collega’s sneller, efficiënter en kundiger dan een niet-specialist. U gaat toch ook liever naar de specialist?

Wil je nog meer informatie lezen, struin dan gerust onze complete site door. Ben je overtuigd van onze know-how, maak dan een afspraak.

Is je vraag niet beantwoord?
Beauty by Roos helpt je graag. Bel 033 - 760 00 10 voor advies of maak meteen een afspraak.