fbpx
Bel voor een afspraak
Bel ons voor een afspraak
of vrijblijvend advies:
033 - 76 00 010

Welke shampoo kan ik het beste voor mijn hairextensions gebruiken?

Welke shampoo je het beste voor je hairextensions kunt gebruiken? Dat is per merk hairextension verschillend. Sommige merken hebben ook eigen shampoos en conditioners, vaak gekoppeld aan een garantiemethode. Laat je goed voorlichten door je salon. Deze hebben op basis van een goede prijs kwaliteitsverhouding een keuze gemaakt voor een bepaald merk. Gebruik absoluut geen shampoos met fruitzuren.

 

Welke shampoo moet je kiezen: Verzorg je hairextensions goed

Hairloxx Boost Shampoo

Je hebt gezocht op welke shampoo voor hairextensions. Hairloxx Professional Haircare heeft gespecialiseerde producten. Ben je hier specifiek naar op zoek of zoek je gewoon een specialist in het zetten van hairextensions? Bij Beauty by Roos ben je aan het juiste adres. Wij zijn namelijk de grootste hairextension-specialist van Europa met meer dan 75 haarverlengingen per dag. Dat zijn gemiddeld 10.000 extensions per dag.

Doordat wij zo veel hairextensions zetten en dat iedere dag opnieuw doen, zijn onze collega’s sneller, efficiënter en kundiger dan een niet-specialist. U gaat toch ook liever naar de specialist?

Wil je nog meer informatie lezen, struin dan gerust onze complete site door. Ben je overtuigd van onze know-how, maak dan een afspraak.

Is je vraag niet beantwoord?
Beauty by Roos helpt je graag. Bel 033 - 760 00 10 voor advies of maak meteen een afspraak.