fbpx
Bel voor een afspraak
Bel ons voor een afspraak
of vrijblijvend advies:
033 - 76 00 010

Welke shampoo voor hairextensions is het beste?

Gebruik als shampoo voor hairextensions nooit producten met fruitzuren daarin. Fruitzuren tasten namelijk de aanhechtingen van de hairextensions aan. Deze worden dan poreus waardoor water in de aanhechting kan komen. Hierdoor wordt de aanhechting week en verliest deze zijn kleefkracht.  Als eerste ontstaat hierdoor haarverlies uit de hairextensions waarna de extensions even later uit het haar glijdt. Dit is natuurlijk niet wat je wil. Je wil gewoon drie tot vier maanden genieten van een probleemloze haarverlenging of haarvolume behandeling.

shampoo voor hairextensions

Beauty by Roos adviseert als shampoo voor hairextensions altijd Hairloxx Professional Haircare. De Hairloxx Intense lijn heeft vitamine inbrengende ingrediënten voor dun en breekbaar haar. De Hairloxx Boost lijn heeft vochtinbrengende ingrediënten voor normaal en droog haar. Daarnaast kent Hairloxx ook een perfect haarmasker, op basis van sterk voedende ingrediënten.

Denk nou niet dat je die laatste paar tientjes wil besparen. Je hebt nu voor veel geld een mooie haarverlenging of haarvolume behandeling gekocht, verpest deze dan niet met een goedkope shampoo of andere haarverzorgingsproducten. Kies liever voor een gespecialiseerd merk dat goed is voor je haar en je hairextensions. Ga nou niet een goedkoop drogisterij merk kopen maar kies een shampoo voor hairextensions die daar speciaal voor is ontwikkeld. Kijk anders ook een op de pagina over Hairloxx Haircare.

Speciale shampoo voor hairextensions bestaat echt

Is je vraag niet beantwoord?
Beauty by Roos helpt je graag. Bel 033 - 760 00 10 voor advies of maak meteen een afspraak.