fbpx
Bel voor een afspraak
Bel ons voor een afspraak
of vrijblijvend advies:
033 - 76 00 010

Werken jullie alleen op afspraak?

Helaas alleen op afspraak. Onze salon agenda’s zitten eigenlijk altijd twee weken vooruit vol. Dit betekent dat je helaas niet kunt binnenlopen voor een afspraak. Een haarverlenging duurt al snel twee uur waardoor we geen plaats hebben voor “binnenlopers”.

Wij hebben salons in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Amersfoort, Den Bosch en Hengelo. Omdat wij eigenlijk altijd vol staan in het maken van een telefonische afspraak noodzakelijk. U kunt hiervoor één van onze salons bellen. De telefoon wordt altijd op één van de vestigingen opgepakt.

Voor een adviesgesprek of kleurbepaling kunt u altijd binnen lopen. Natuurlijk ook voor het kopen van een shampoo of stijltang. Haarverlengingen en volumebehandelingen gaan alleen op afspraak.

Voor last minute plekjes hanteren we elke week een wachtlijst. Valt er iemand uit dan bellen we de eerste op deze lijst.

Alleen op afspraak?

alleen op afspraakJe hebt gezocht op alleen op afspraak. Was je hier specifiek naar op zoek of zocht je een specialist in het zetten van hairextensions? Beauty by Roos is de grootste specialist van Europa met meer dan 75 haarverlengingen per dag. Dat zijn 75 behandelingen ofwel 75 klanten per dag. Geen enkele andere kapsalon in Europa is zo gespecialiseerd als wij. Dat klinkt misschien opschepperig maar het is wel een feit. Doordat wij zo veel hairextensions zetten en dat iedere dag opnieuw doen, zijn onze collega’s sneller, efficiënter en kundiger dan een niet specialist.

Wil je nog meer informatie lezen, struin dan gerust onze complete site door. Ben je overtuigd van onze know-how, maak dan een afspraak.

Is je vraag niet beantwoord?
Beauty by Roos helpt je graag. Bel 033 - 760 00 10 voor advies of maak meteen een afspraak.