fbpx
Bel voor een afspraak
Bel ons voor een afspraak
of vrijblijvend advies:
033 - 76 00 010

Word je kaal van het dragen van hairextensions?

Nee, je wordt niet kaal van het dragen van hairextensions.  Wanneer de hairextensions goed geplaatst en verwijderd worden is het bijna onmogelijk dat er kale plekken op je hoofd ontstaan. Het is altijd mogelijk dat je overgevoelig bent voor hairextensions of dat je plukjes verliest na een zwangerschap of bij het gebruik van medicijnen. Neem dan zo snel mogelijk contact op met je salon.

Heb je het vermoeden dat de extensions die je in een andere salon hebt laten zetten, niet goed zijn geplaatst? Dan mag je altijd een second opinion bij ons aanvragen. Dit adviesgesprek kost je niets. Wij hebben liever dat je zonde zorgen geniet van je extensions.

 

Kun je kaal worden van hairextensions?

Je hebt gezocht op kaal worden van hairextensions. Ben je hier specifiek naar op zoek of zoek je gewoon een specialist in het zetten van hairextensions? Bij Beauty by Roos ben je aan het juiste adres. Wij zijn namelijk de grootste hairextension-specialist van Europa met meer dan 75 haarverlengingen per dag. Dat zijn gemiddeld 10.000 extensions per dag.

Doordat wij zo veel hairextensions zetten en dat iedere dag opnieuw doen, zijn onze collega’s sneller, efficiënter en kundiger dan een niet-specialist. U gaat toch ook liever naar de specialist?

Wil je nog meer informatie lezen, struin dan gerust onze complete site door. Ben je overtuigd van onze know-how, maak dan een afspraak.

Is je vraag niet beantwoord?
Beauty by Roos helpt je graag. Bel 033 - 760 00 10 voor advies of maak meteen een afspraak.