fbpx
Bel voor een afspraak
Bel ons voor een afspraak
of vrijblijvend advies:
033 - 76 00 010

Worden hairextensions droog na een aantal wasbeurten?

Na een aantal wasbeurten zullen de extensions die Beauty by Roos heeft ingezet nog net zo voelen als tijdens het extensions zetten. Wij zetten namelijk geen extensions met een coating die er na enkele wasbeurten af is. Alleen goedkope merken werken met een coating omdat het sterk en snel ontkleurd haar is. Hierdoor zullen de haarschubben verdwijnen en blijft er droog haar over.

De duurdere merken zoals Hairloxx Professional en Gold Fever hebben geen coating.

Na enkele wasbeurten voelt mijn haar droog aan.

droog haar na enkele wasbeurtenJe hebt gezocht op hairextensions droog na wasbeurten. Was je hier specifiek naar op zoek of zocht je een specialist in het zetten van hairextensions? Beauty by Roos is de grootste specialist van Europa met meer dan 75 haarverlengingen per dag. Dat zijn 75 behandelingen ofwel 75 klanten per dag. Geen enkele andere kapsalon in Europa is zo gespecialiseerd als wij. Dat klinkt misschien opschepperig maar het is wel een feit. Doordat wij zo veel hairextensions zetten en dat iedere dag opnieuw doen, zijn onze collega’s sneller, efficiënter en kundiger dan een niet specialist.

Wil je nog meer informatie lezen, struin dan gerust onze complete site door. Ben je overtuigd van onze know-how, maak dan een afspraak.

Is je vraag niet beantwoord?
Beauty by Roos helpt je graag. Bel 033 - 760 00 10 voor advies of maak meteen een afspraak.