fbpx
Bel voor een afspraak
Bel ons voor een afspraak
of vrijblijvend advies:
033 - 76 00 010

Zijn alle hairextensions van 100% menselijk haar?

Nee, helaas zijn niet alle hairextensions van menselijk haar. Er zijn ook hairextensions die als echt haar verkocht worden terwijl dit geen menselijk haar is. Bij de grote officiële merken hairextensions kun je er van uit gaan dat het echt haar is. Hairextensions van synthetisch haar zijn veel goedkoper en worden daarom ook veel aangeboden. Deze nep-extensions mengen alleen veel minder met het eigen haar waardoor je altijd ziet dat er geen goede extensions gedragen worden.

 

Zijn hairextensions altijd van menselijk haar gemaakt?

hairextensions van menselijk haar

Je hebt gezocht op hairextensions van menselijk haar. Ben je hier specifiek naar op zoek of zoek je gewoon een specialist in het zetten van hairextensions? Bij Beauty by Roos ben je aan het juiste adres. Wij zijn namelijk de grootste hairextension-specialist van Europa met meer dan 75 haarverlengingen per dag. Dat zijn gemiddeld 10.000 extensions per dag.

Doordat wij zo veel hairextensions zetten en dat iedere dag opnieuw doen, zijn onze collega’s sneller, efficiënter en kundiger dan een niet-specialist. U gaat toch ook liever naar de specialist?

Wil je nog meer informatie lezen, struin dan gerust onze complete site door. Ben je overtuigd van onze know-how, maak dan een afspraak.

Is je vraag niet beantwoord?
Beauty by Roos helpt je graag. Bel 033 - 760 00 10 voor advies of maak meteen een afspraak.