fbpx
Bel voor een afspraak
Bel ons voor een afspraak
of vrijblijvend advies:
033 - 76 00 010

Zijn hairextensions schadelijk voor je haar?

Hairextensions zijn niet schadelijk voor je haar. Stylen met de stijltang of permanenten zijn veel schadelijker.. Hairextensions zijn net zoals kleuren, permanenten, blonderen, stylen en föhnen slecht voor je haar. Het schadelijkste van hairextensions is de manier waarop ze verwijderd worden. Laat ook dit professioneel doen. Laat nooit de extensions met een warmte- of stijltang verwijderen. Haar met hairextensions moet voorzichtig behandeld worden waardoor het dus niet uit je eigen haar getrokken mag worden. Volg je echter de adviezen van de specialist op en laat je ze juist plaatsen en verwijderen dan zul je zien dat eventuele haarschade minimaal is.

 

Zijn hairextensions schadelijk voor je haar?

Je hebt gezocht of hairextensions schadelijk voor je haar zijn. Ben je hier specifiek naar op zoek of zoek je gewoon een specialist in het zetten van hairextensions? Bij Beauty by Roos ben je aan het juiste adres. Wij zijn namelijk de grootste hairextension-specialist van Europa met meer dan 75 haarverlengingen per dag. Dat zijn gemiddeld 10.000 extensions per dag.

Doordat wij zo veel hairextensions zetten en dat iedere dag opnieuw doen, zijn onze collega’s sneller, efficiënter en kundiger dan een niet-specialist. U gaat toch ook liever naar de specialist?

Wil je nog meer informatie lezen, struin dan gerust onze complete site door. Ben je overtuigd van onze know-how, maak dan een afspraak.

Is je vraag niet beantwoord?
Beauty by Roos helpt je graag. Bel 033 - 760 00 10 voor advies of maak meteen een afspraak.