fbpx

Amersfoort nu: Beauty by Roos hairextensions aan de Zuidsingel is door Great Lenghts, wereldwijd marktleider in hairextensions, uitgeroepen tot beste hairextension-salon van Nederland. Beauty by Roos werkt gestaagd aan een landelijke dekking van gespecialiseerde hairextension-salons. In december is de vierde salon in Den Bosch geopend, naast vestigingen in Den Haag, Amersfoort en Hengelo.

 

Beauty by Roos scoort met hairextensions

“Beauty by Roos Hairextensions onderscheidt zich in de enorm grote markt van hairextensions door vernieuwend en trendsettend te zijn met een scherp oog voor detail en kwaliteit. Nadat zij als eerste in Nederland garanties op de behandelingen introduceerden, volgde al snel een uniek abonnement voor hairextensions dat weer opgevolgd werd door de eerste hairextensions App van Europa’’, vertelt Bart-Willem van Huizum.

“In tegenstelling tot andere extensionsmerken hebben de extensions van Great Lengths de originele haarschubben nog waardoor deze extensions zich gedragen als het eigen haar. Hierdoor zullen de extensions probleemloos opgaan in het kapsel en worden glans en duurzaamheid gegarandeerd”.

Zie ook www.beautybyroos.nl

Amersfoort nu over Beauty by Roos