fbpx

Beauty by Roos introduceert eigen merk hairextensions

Beauty by Roos Hairextensions is zonder twijfel รฉรฉn van de meest professionele salons in Nederland op het gebied van hairextensions en de onderneming telt inmiddels vijf vestigingen (Den Bosch, Den Haag, Amersfoort, Hengelo en Amsterdam). Alle expertise die Beauty by Roos in de afgelopen jaren heeft opgedaan op het gebied van extensions is nu verwerkt in een eigen merk: Hairloxx Professional Hairextensions. De Hairloxx-extensions worden uiteraard gebruikt in de Beauty by Roos-salons, maar zijn na de zomer ook verkrijgbaar voor andere kapsalons.

 

Hairloxx Professional Hairextensions zorgt voor een VIP-waardige coupe

Het label biedt luxe en kwalitatief hoogstaande extensions die zijn vernoemd naar de mooiste wereldsteden. De extensions zijn ontwikkeld voor de zelfbewuste vrouw en kunnen probleemloos worden aangepast aan de eigen haarkleur.

 

Machine

De extensions worden aangebracht met de Hairloxx machine, een apparaat dat werkt met warmte. Deze warmte tast het haar niet aan en zorgen voor een natuurlijk resultaat, waarbij het haar niet van echt te onderscheiden is.

 

Van Londen tot New York

Hairloxx Professional Hairextensions duidt de kleuren van de hairextensions niet aan met nummers, maar refereert aan de mooiste wereldsteden van dit moment. Van Milaan, Barcelona en Londen tot aan New York. Zo stemt de hedendaagse Hairloxx Lady haar haarkleur af op haar favoriete wereldstad. Een nieuwe, frisse en stylish look waarmee ze de hele wereld aankan!

Meer informatie is te vinden op www.beautybyroos.nl en www.hairloxx.com of door telefonisch contact op te nemen via tel. (085) 7600820.

Vakblad De Kapper