fbpx

In Fashionista Magazine Girly Glossy, All about Fashion & Real Life, heeft Beauty by Roos een leuke meid voorzien van hairextensions voor de Lifestyle rubriek “Look like a celeb”. In de volgende Fashionista kun je een haarverlenging van Beauty by Roos winnen!

 

Fashionista, look like a celeb

Grungy zoals Miley of classy ร  la Lauren; 6 lucky lezeressen wonnen een fashion make-over in de stijl van hun mode-icoon.
Catrien in de stijl van… Lauren Conrad

Waarom Lauren?
“Ze ziet er altijd top uit en het leukste aan Lauren is dat het lekker divvers is. Ze heeft veel verschillende stijlen!”

Wat vind je van je look?
“Echt Lauren. De outfit die ik aan heb, is perfect voor een feestje. Ook heel gaaf zijn de extensions die ik kreeg om aan de lange lokken van Lauren te komen. Ik heb altijd al lang haar willen hebben en nu heb ik het. Super!”

Lijkt deze look op je eigen kledingstijl?
“Vooral de losse blouse past goed bij mijn eigen stijltje.”

Wat vond je van de shoot?
“Ik heb nog nooit zo’n shoot gehad, wat was het leuk om te doen! En ik was echt verrast, want mijn outfit leek perfect op die van Lauren.”

“De stijl van Lauren is lekker divers”
“Ik voelde me voor een ochtend een echt model”

Waarom Miley?
“Ze heeft een heel gave, stoere stijl. En ze is een super goede actrice. Tenminste niet zo standaard, maar een beetje aparter dan de rest.”

Wat vind je van de outfit?
“Ik vind dat de look echt lijkt! De studs zijn top an de accessoires maken de outfit helemaal af. De panty is te gaaf. En mijn haar heeft nog nooit zo mooi gezeten. Wow, die krullen.”

Lijkt het op je kledingstijl?
“Normaal speel ik qua kleding altijd op safe. Deze panty en short zijn juist heel gedurfd. Dat vind ik gaaf, maar ik zou het thuis in Twente niet zo snel dragen. Als je daar in modieuze of gedurfde kleding loopt, kijkt iedereen je meteen raar aan. Terwijl ik die kleding juist wel zou willen dragen.”

Wat vond je van de shoot?
“Het was nog leuker dan ik had gedacht. Het was allemaal heel professioneel en ik voelde me voor een ochtend een echt model.”

 

LIKE THE LOOK?

Deze Beauty by Roos Hairextensions zijn te winnen in de volgende Fashionista.