fbpx

Beauty by Roos groeit explosief en is hiermee de meest succesvolle Great Lengths partnersalon in Nederland. Het geheim: oog voor detail, service en bovenal kwaliteit!

 

Beauty by Roos: Nederland’s nummer 1 in  hair extensions!

Dat Roos van Binsbergen, eigenaresse van Beauty by Roos, niet over één dag ijs gaat mogen duidelijk zijn.  In 2008 liet zij een microscopisch onderzoek uitvoeren aan de universiteit van Twente met als doel de meest kwalitatieve hair extensions ter wereld te vinden. Hairextensions met haarschubben die volledig in tact zijn; dat maakt echt verschil in deze branche.
Kort daarna was het partnerschap met Great Lengths geboren.

 

VERTROUWEN & FOCUS

Naast kwaliteit moet de focus duidelijk zijn, zo legt Roos van Binsbergen uit: “Mijn vak is het allermooiste dat er is; “als je haar maar goed zit” is niet voor niets een veelgebruikte uitspraak. De metamorfoses die wij dagelijks mogen maken zijn grandioos! Het vertrouwen dat een klant in ons heeft en het zelfvertrouwen dat wij daarvoor terug geven is het mooiste geschenk dat je kan geven en kan krijgen.

Omdat onze focus uitsluitend op hair extensions ligt zitten wij altijd dicht op de markt; nauwlettend volgen we alle nieuwe producten en proberen wij te allen tijde trendsettend en innovatief te zijn. Zo gaven wij als eerste in de markt garantie op de behandelingen en hebben wij in 2009 een uniek abonnement op hair extensions geïntroduceerd; hierdoor werden de hairextensions van Great Lengths makkelijker bereikbaar voor klanten met een wat kleinere portemonnee, zij kunnen nu in maandelijkse termijnen betalen”.

 

SUCCES

Kort geleden opende  Roos van Binsbergen haar 5de salon in Amsterdam Oud-Zuid. Een extra stap richting landelijke dekking. Nauwlettend houdt zij in de gaten waar de markt behoefte aan heeft. Wat kan veranderen en verbeterd worden. Zijn hair extensions nog steeds een trend of is het inmiddels geïntegreerd in het huidige straatbeeld? Roos van Binsbergen: “Wij zien nog steeds de tendens dat hair extensions een absolute groeimarkt is, de klant is wel steeds kritischer geworden. Zij verwacht meer waar voor haar geld. Dit is een goede manier om extra in te spelen op kwaliteit”.
Succes komt niet aanwaaien, het kost tijd, keihard werken, discipline en doorzettingsvermogen. Het resultaat is het dan ook meer dan waard.

 

TEAM WERK

Succesvol zijn lukt niet alleen. Partnerschap, samenwerking en vooral het juiste team samenstellen is de belangrijkste  sleutel. Ook Roos van Binsbergen onderkend het belang hiervan. In 2009 ontstond het eerste contact met Great Lengths, de visie en doelstellingen van beide bedrijven sloten naadloos op elkaar aan. Kennis en ervaring worden gedeeld. Ook kritische noten worden gebruikt om nog verder te komen. Roos van Binsbergen: “De formule 1+1=3 wordt moeiteloos toegepast door elkaar te triggeren en uit te dagen waardoor echt synergie ontstaat tussen de medewerkers van Great Lengths en Beauty by Roos. Great Lengths draagt positief bij in onze kwaliteits-standaard ; wij werken er continu aan om een lange samenwerking voort te zetten!”.

 

Great Lengths news: Beauty by Roos nummer 1