fbpx

Style My Day: By Lonneke Editors blog

Beauty By Roos Hairextensions

Jaaaaaa, gisterenochtend was het eindelijk zo ver! Om 10 uur ‘s ochtends werd ik verwacht bij de prachtige salon van Beauty by Roos waar mijn haar werd verlengd met extensions. Vol spanning en hoge verwachtingen liep ik de salon binnen…

Om te beginnen zal ik eerst iets vertellen over de prachtige salon! Beauty by Roos, opgericht door Roos van Binsbergen, is een salon die gespecialiseerd is in het zetten van hairextensions. Het is dus ook geen normale kapper. Persoonlijk vind ik dit erg fijn want zo weet je namelijk zeker dat je altijd te maken hebt met échte experts op het gebied van hairextensions. Inmiddels heeft powervrouw Roos al 5 salons in heel Nederland geopend in Amersfoort, Amsterdam, Den Bosch, Den Haag en Hengelo. Daarnaast is Roos ook nog eens Award winner Extensionist of the Year, een topper op het gebied van haarverlenging dus!

Zelf heb ik nog nooit hairextensions gehad, maar wel wilde ik dit graag eens proberen. Al 4 jaar probeer ik mijn haar te laten groeien, maar helaas bijna zonder resultaat. En dus heb ik besloten om toch de stap te zetten en mijn haar te laten verlengen! Omdat ik helemaal geen ervaring heb met extensions was ik ook erg benieuwd hoe deze werden gezet. Bij Beauty by Roos gaat dit als volgt:

Als eerst wordt bepaald welke kleur en lengte je nodig hebt. Je kunt kiezen voor verlenging en/of volume, dus ook als je wat dunner haar hebt en graag volume wilt maar geen extra lengte, kun je prima terecht bij Beauty by Roos. Bij de salon werken ze alleen maar met de beste merken hairextensions. Bij mij werden de Hairloxx extensions aangebracht. Een prachtige kwaliteit haar in alle kleuren en soorten die je maar kunt bedenken! Vervolgens wordt je haar gewassen met speciale shampoo van Hairloxx, deze maakt het haar iets stugger waardoor het makkelijker is om de extensions in te zetten. Als het haar helemaal is droog geföhnd en uitgekamd, kan het zetten van de extensions beginnen.

Het inzetten van de extensions wordt plukje voor plukje gedaan. Ze beginnen onderaan en werken in rijen naar boven. Ze nemen een eigen plukje haar, doen er een stukje speciaal plastic omheen ter bescherming, pakken de extension en vouwen dit om je eigen haar. Vervolgens worden de extensions bevestigd met de Ultra Sonic. Dit duurt 2 seconden en is absoluut niet schadelijk! Het wordt namelijk niet met hitte gedaan, maar met warmte! Een hele makkelijke en veilige werkwijze. Hierdoor beschadigt je haar helemaal niet, ideaal toch? Je kunt zelf de hoeveelheid extensions kiezen, zelf heb ik gekozen voor 125 stuks. Hoe meer, des te voller het resultaat! Het inzetten bij mij duurde ongeveer 2 uur, maar dit is natuurlijk per persoon afhankelijk.

Tadaaaaa: ik had lang haar! Daarna werd het geknipt op de gewenste lengte, alhoewel… het wordt niet geknipt, het wordt gesneden met een speciaal mesje waardoor het heel natuurlijk valt. Als het de perfecte lengte voor je heeft, wordt het ook nog mooi geföhnd/gestijld/gekruld naar wens. Je gaat dus echt helemaal stralend de deur uit

En ja hoor…. éindelijk had ik het haar waar ik al een tijdje van DROOM! Ik ben er helemaal gelukkig en MEGA blij mee, het voelt heel fijn aan en het weegt niks, je merkt bijna niet dat je extensions hebt! De service is echt TOP en ook na het zetten kan je altijd bij een salon terecht voor eventuele vragen. Een échte aanrader dus!!!
Benieuwd hoe het proces en het EINDRESULTAAT eruit ziet? Bekijk de foto’s hieronder!

Lonneke van Style My Day @BeautyByRoos