fbpx

HENGELO – Beauty by Roos Hairextensions, in 2007 gestart met een uniek concept in Hengelo, gaat als een speer. Eind vorig jaar opende oud-Hengelose Roos van Binsbergen haar inmiddels vijfde salon in Amsterdam Oud-Zuid en afgelopen december won zij de “Oscar-Award van de kappersbranche”, de Great Lengths Gold Trophy. Nu brengt Beauty by Roos een nieuw merk hairextensions op de markt; Hairloxx Professional Hairextensions.

 

Oud-Hengelose opent vijfde vestiging “Beauty by Roos”

“Beauty by Roos Hairextensions onderscheidt zich in de enorme markt van hairextensions door vernieuwend en trendsettend te zijn met een scherp oog voor detail en kwaliteit. Nadat wij als eerste in Nederland garanties op de behandelingen introduceerden, volgde al snel een uniek abonnement voor hairextensions. Wij richten ons op kwaliteit en bereikbare luxe, aldus Roos van Binsbergen.

In 2007 begon het succes in Hengelo met een in hairextensions gespecialiseerde salon. In de jaren erna werden salons geopend in Amersfoort (2009), Den Haag (2010), Den Bosch (2011) en vorig jaar dus in Amsterdam. Inmiddels werken er 15 medewerkers bij Beauty by Roos.

Voordat het luxueuze merk Hairloxx gelanceerd kon worden, zijn er jaren van voorbereiding en onderzoek aan vooraf gegaan. Hairloxx hairextensions zijn van hoogwaardige kwaliteit, uitsluitend gemaakt van 100% human hair uit India. Deze worden verwerkt tot alle mogelijke kleuren hairextensions passend bij de vrouw van nu. Meer info: www.beautybyroos.nl.

Hengelos weekblad over Beauty by Roos