fbpx

HENGELO- Een klein jaar geleden opende Roos van Binsbergen een salon gespecialiseerd in hairextensions, genaamd Beauty by Roos.
Na een jaar blijkt het een schot in de roos. “Ongeveer acht jaar geleden ontdekte ik hairextensions. Van nature ben ik bedeeld met een erg dun bosje haar, zeker in de  puberteit had ik hier veel last van. Na mijn eerste ervaring met hairextensions kon ik niet meer zonder! Nog nooit had ik zo’n volle bos haar gehad.

 

Schot in de roos

Er hing echter wel een prijskaartje aan. Ongeveer vijf jaar geleden ben ik opgeleid om hairextensions te plaatsen. Vorig jaar heb ik eindelijk mijn droom waar kunnen maken: een salon uitsluitend gespecialiseerd in hairextensions voor een betaalbare prijs”. Dat het concept werkt, blijkt wel uit het feit dat veel klanten vaak uren in de auto zitten om bij Roos hun extensions te laten plaatsen. Daarnaast groeit de salon momenteel in omvang en personeel. “We zien dat de hairextensionsmarkt ‘booming’ is. Bij kapsalons en andere salons in het land is er steeds meer vraag naar hairextensions . Ook internationaal is deze trend zichtbaar.” Foto’s van voor en na de diverse behandelingen zijn te bekijken op www.beautybyroos.nl ook prijslijsten zijn daar te vinden.

Natuurlijk kan men ook bellen voor informatie en een afspraak maken via tel. 074-8510312. In de maand oktober ’08 krijgen klanten 10% korting op de hairextensions tegen inlevering van dit artikel.