fbpx

Beauty by Roos Is er super trots op dat ons haarserum tussen de grootste merken van de wereld in de Libelle van november 2012 staat!

 

Intensive Care

Serums voor de huid zijn al wat langer bekend, maar ook wimpers en haren worden verwend deze winter. Maar wat doet zo’n serum nou eigenlijk? De fijnste exemplaren op een rij. En: wij geven er 245 weg. Sla snel om!

 

Intensieve voeding

Een serum, ook wel elixer, complex of concentraat genoemd, is een vloeibare en lichte emulsie die een concentraat aan actieve bestanddelen en vitamines bevat. De emulsie dringt snel in de huid door, laat geen vette laag achter en voedt de huid intensief. Vooral in de winter kan de huid wel wat extra’s gebruiken naast de dag- of nachtcrème. Daarnaast zorgt een serum ervoor dat de huidstructuur er gladder uitziet en zachter wordt. Een serum is zeer zuinig in gebruik, dat maakt de vaak hoge prijs meteen weer goed.

 

Wist je dat?

In 1982 bracht Estë Lauder het allereerste serum ter wereld op de markt, De advanced night repair.

 

Beauty by Roos Serum

Dit serum is voor het haar bedoeld en speciaal geschikt om droog en beschadigd haar weer de perfecte glans te geven. Het beschermt het haar ook tegen de extra warmte van een krultang of föhn.

Libelle: Ook voor wimpers is er een serum!