fbpx

Jij bent een stralende bruid en de kroon op alle voorbereidingen is dat je buiten de perfecte jurk, de mooiste locatie, bijzondere ringen, liefste aanstaande ook de keuze hebt om er helemaal mooi en verzorgd uit te zien inclusief prachtig (lang) of vol haar.

 

STEL JE EENS VOOR:

1. Beauty by Roos Hairextensions biedt garantie en een uniek hairextensions abonnement. Met vijf vestigingen in Amersfoort, Amsterdam, Den Bosch, Den Haag en Hengelo is Beauty by Roos Hairextensions altijd dichtbij. Alle medewerksters zijn gediplomeerde hairstylistes met vele jaren ervaringen in het kappersvak. Daarnaast zijn zij allen opgeleid tot hairextensions professionals.

2. Alle behandelingen zijn inclusief styling; uw haar wordt gewassen en na de plaatsing van de hairextensions in het door u gewenste model geknipt of gesneden. Ook voor de styling van uw hairextensions kunt u aangeven wat uw wensen zijn. Doordat Beauty by Roos onafhankelijk is en met meerdere top merken hairextensions werkt krijgt u altijd een eerlijk advies.

Ook voor het krappere budget kunt u bij Beauty by Roos terecht om hairextensions te plaatsen. Beauty by Roos werkt met Great Lengths, Original Socap en Indian Gold en biedt garantie op alle behandelingen. Beauty by Roos Hairextensions is uitgeroepen tot Beste Great Lengths salon van Nederland 2011 en 2012.

 

De droom van iedere bruid

3. Echte topservice is het abonnement systeem. Dit totaalpakket zorgt ook voor de after care van uw haar en hairextensions. Tussentijdse knipbeurten zijn kosteloos en de hairextensions worden na vier maanden weer voor u verwijderd. Daarnaast betaalt u het bedrag niet in één keer maar in de maanden dat u de hairextensions daadwerkelijk draagt. ”Wij hebben de keuze uit twee soorten abonnementen”, aldus Roos van Binsbergen (eigenaresse van Beauty by Roos Hairextensions, red.). “Een éénmalig abonnement of een 12 maanden abonnement om een jaar verzekerd te zijn van mooie hairextensions.”

4. Met hairextensions kan Beauty by Roos Hairextensions voor u meer volume of een haarverlenging creëren. Inmiddels zijn hairextensions niet meer weg te denken uit het huidige straatbeeld. Waar vroeger vooral het traditionele permanent er voor zorgde om meer volume te creëren gebeurt dit nu door middel van hairextensions.

5. Ook de haarverlenging is al sinds jaar en dag populair en is inmiddels een begrip geworden. Er zijn natuurlijk meerdere methodes om een haarverlenging te verwezenlijken. Beauty by Roos werkt uitsluitend met de allernieuwste en veiligste technieken om de hairextensions te plaatsen maar ook om deze weer te verwijderen. Daarnaast krijgt u altijd uitgebreid advies om uw hairextensions zo goed mogelijk te verzorgen waardoor u er optimaal plezier van zal beleven.

6. Beauty by Roos Hairextensions heeft vestigingen in Amersfoort, Amsterdam, Den Bosch, Den Haag en Hengelo. Voor meer informatie kunt u kijken op www.beautybyroos.nl of bellen met het algemene telefoon-nummer 033-7600010.

Love It Magazine over Beauty by Roos