fbpx

Love It Wedding Guide schrijft over alles dat je voor je bruiloft wilt.

Op uw trouwdag wilt u natuurlijk dat alles perfect is.
Of het nu gaat om de locatie, de jurk, schoenen, make-up of uw kapsel; uiteraard wilt u op deze bijzondere dag meer aandacht voor elk detail. De meeste bruidjes ondergaan in de ochtend een volledig beauty-ritueel van visagie tot hairstyling.
Heeft u er wel eens aan gedacht om eerder een bruidskapsel uit te proberen totdat het gewenste resultaat bereikt is? U kunt dan op zoek gaan naar het meest creatieve bruidskapsel. Veel bruidjes laten voor de bruiloft hairextensions plaatsen om het gewenste bruidskapsel meer volume en/of lengte te geven. Door de extra hoeveelheid haar dat de hairextensions toevoegen krijgt het kapsel veel meer volume, stevigheid en eventueel lengte.

 

Alles moet perfect zijn…

Een goede tip
Probeer enkele maanden voor uw bruiloft hairextensions te laten plaatsen zodat u goed kunt wennen aan de hairextensions. Uw kapster kan op deze manier met uw “nieuwe haar” uitgebreid proefkapsels uitproberen totdat u het juiste bruidskapsel heeft gevonden.

 

De mogelijkheden van hairextensions

Hairextensions kunnen gebruikt worden voor meer  volume; letterlijk wordt er dan haar toegevoegd en in uw eigen model mee geknipt. Op deze manier heeft u onzichtbaar toch meer volume.
Wanneer u als bruid met lang haar wilt trouwen is dat natuurlijk ook mogelijk; extenions zijn leverbaar tot 60 cm. Het lange haar accentueert uw vrouwelijkheid.

Uw haar-checklist voor de grote dag:
1. Zoek een kapper welke duidelijk uw wensen begrijpt
2. Zoek plaatjes in magazines of op internet van uw favoriete kapsel(s).
3. Let erop dat het uitgekozen kapsel bij uw gezichtsvorm past, aarzel niet uw kapster om advies te vragen
4. Maak duidelijke afspraken voor de grote dag; hoe laat en waar uw kapster aanwezig moet zijn
5. Overweeg, bij een dagbruiloft, uw kapster voor het avond feest weer te laten komen om uw haar bij te laten werken
6. Bespreek het gewenste kapsel met uw visagist zodat de make-up hierop aansluit
7. Maak foto’s van uw trouwjurk en laat deze zien aan uw kapster, zij kan hier dan rekening mee houden

 

Beauty by Roos Hairextensions staat voor kwaliteit

Door vele opleidingen, uitgebreide ervaring en specialisme in hairextensions , was Beauty by Roos de eerste in Nederland die het aandurfde om garantie op hairextensions te geven. Dit benadrukt de professionele aanpak en de kwaliteit welke Beauty by Roos waarborgt. Niet alleen het inzetten van de hairextensions en het stylen gebeurt hierdoor op een professionele manier maar ook het verwijderen hiervan.
Hierdoor heeft Great Lengths, wereldmarktleider in hairextensions,  Beauty by Roos Hairextensions uitgeroepen tot de beste hairextensionsspecialist van Nederland 2011. Natuurlijk werkt Beauty by Roos hairextensions nog met andere merken waaronder Socap Original en Indian Gold. U wilt natuurlijk wel een keuze hebben in kwaliteit en prijs, maar ook in haarstructuur, lengte en glans.

Beauty by Roos Hairextensions heeft vestigingen in Amersfoort, Den Bosch, Den Haag en Hengelo.

www.beautybyroos.nl

Love it Wedding Guide over Beauty by Roos