fbpx

Een leuke publicatie op citystyleguide.nl …. “mijn 8 favo hotspots” !!!!!

8x hotspots van Roos van Binsbergen van Beauty by Roos

Roos van Binsbergen is oprichtster van Beauty by Roos en mede-eigenaresse van het hairextension label Hairloxx. Ze is nog maar net bevallen van baby Luca en toch vond de onderneemster tijd om haar favoriete hotspots te verklappen!

“Mijn favoriete stad is bij uitstek Saint Tropez. Ik ben enorm fan van de sfeer daar. Mensen doen er moeite om er leuk uit te zien en iedereen lijkt altijd in de vakantiemodus te staan. Het is helaas ook een stad om vooral niet te lang te blijven hangen want je portemonnee stroomt er sneller leeg dan je lief is!” Benieuwd naar de rest van haar tips? Roos van Binsbergen van Beauty by Roos laat vandaag haar 8 favoriete hotspots zien!

Mijn citystyleguide:

Ontbijt

citystyleguide: Ontbijt
“Ik ga de deur niet uit zonder te ontbijten, dit doe ik ook echt het liefste thuis. Ik begin de dag altijd gezond. Havermoutmuffins en smoothies zijn favoriet!”

Koffiebar

citystyleguide: Koffie
“Het is niet het leukste plekje om te zitten maar ik ben  geregeld te vinden bij de Coffee Company op de hoek van de Ceintuurbaan/van Woustraat in Amsterdam. Ik ben een echte koffieleut en het zit schuin tegenover één van onze salons dus als ik daar vertrek neem ik vaak nog even een koffie mee voor onderweg.”
Van Woustraat 92, Amsterdam
www.coffeecompany.nl

Store

citystyleguide: Maggy's
“Dat is Maggy’s in Spakenburg. Zij heeft een aantal van mijn favoriete merken, en daarnaast zijn ze enorm servicegericht. Maggy zelf is een inspiratiebron op zich, vol energie en een keihard werkende onderneemster.  Sommige mensen stralen zoveel energie uit!”
De Ziel 25, Bunschoten
www.maggysmode.nl

Beauty

citystyleguide: Beauty by Roos - 2
“Favoriet zijn natuurlijk onze eigen Beauty by Roos Hairextensions salons. Ik zou niet zonder mijn hairextensions kunnen en vind het heerlijk om zelf op de stoel plaats te nemen om mijn haar weer lekker te laten doen. Bij iedere extra pluk haar die er in gaat zie ik het voller en langer worden. Dat verveelt nooit!”
Vijf vestigingen door het land
www.beautybyroos.nl

View

citystyleguide: L'Opera
“L’Opera in Saint Tropez. Een super loungeclub waar je met een prosecco in de hand een fantastisch  uitzicht hebt over de baai van Saint Tropez. Ondertussen heb je het allerbeste uitzicht over wat er over de boulevard flaneert. Alleen daar al kan ik me de hele dag mee vermaken. Aanradertje!”
Résidence du Port, Saint-Tropez
www.opera-saint-tropez.com

Cocktails

citystyleguide: Momo
“Bij Momo in Amsterdam natuurlijk!”
Hobbemastraat 1, Amsterdam
www.momo-amsterdam.com

Terras

citystyleguide: Bloomingdale
“Bloomingdale! Eigenlijk is het natuurlijk een strandtent, maar wel met een heerlijk terras. Een middagje daar op het terras voelt als vakantie!”
Zeeweg 94, Overveen
www.bloomingdaleaanzee.com

Diner

citystyleguide: Bling
“Bij Bling in Leusden. Ze zijn lastig te vinden maar sinds vrienden ons daar mee naar toe namen is het mijn favoriete restaurant. Heerlijk eten, goede service en een fijne sfeer!”
Waarden 25 B, Leusden
www.bistrobling.nl

citystyleguide beeld: van Roos zelf, eigen beeld en websites van de hotspots