fbpx

Met een simpel knotje kom je er tegenwoordig niet meer. Dé trend voor de winter is big, volumineus haar. In Hollywood althans. Van nonchalant gekrulde lokken tot aan frizzy hair, met maar één regel: the bigger the better. Deze trend lijkt leuk voor een avondje uit, maar totaal niet haalbaar voor op kantoor. Mits je het fijn vint er een aantal uren eerder je bed voor uit te gaan. Wrong! Deze succesformule ligt voor iedereen binnen handbereik, indien je maar het juiste gereedschap hebt. Fijn, dik, futloos of stug haar; volume kun je altijd creëren. Touperen of met krulspelden slapen? Kan, maar begin eens met wat simpelere oplossingen al de juiste shampoo en conditioner.

 

Big is beautiful – Geef je haar een volumeboost.

Vooral voor degene met dun en fijn haar kan dit een perfecte oplossing bieden. De producten maken het haar stugger en steviger, waardoor je coupe direct volumineuzer oogt. Kies vervolgens voor een haarverstevigend product als een crème, een volume-spray of mousse en föhn je haar – al dan niet ondersteboven- met een speciale föhnborstel droog. Breng desgewenst wat krullen aan met een tang, fixeer je kapsel met wat haarspray en je bent ready to go. Indien je bos haar naar jouw mening nog niet weelderig genoeg is, kun je je altijd eens gaan verdiepen in het aanschaffen van extensions. Je hebt ze in verschillende kleuren en maten en kan ze op verschillende manieren laten aanbrengen. Natuurlijk kun je voor een vrijblijvend consult altijd een afspraak maken met een expert. Geen zin om de hele trukendoos open te trekken? Met wat gemakkelijke tips bereik je net zo goed je Coupe de Big. Je kunt natuurlijk ondersteboven gaan hangen en wat mousse in je haar kneden of je kunt gaan slapen met een vlecht of een knot op je hoofd voor een nonchalante slag in je haar. Een droogshampoo is tevens een makkelijke en snelle oplossing die direct verfrist. Voor ieder wat wils dus.

 

Let’s go big!

Beauty by Roos Hairextensions heeft alle kleuren-extensions en lengtes op voorraad. Om een mooi en natuurlijk eindresultaat te creeren, wordt er samen met een extensionsspecialist het passende merk, de juiste structuur en kleur geselecteerd. Beauty by Roos maakt hairextensions voor iedereen betaalbaar met een maandabonnement. Op deze manier kunnen extensions in 3 of 12 keer betaald worden. Abonnementen vanaf € 60,- per maand via www.beautybyroos.nl.