fbpx

Zizi schreef een leuke review op beautybyzizi.com over haar ervaring met Beauty by Roos Hairextensions en Hairloxx Professional.

Long hair, no care! – Mijn hairextensions bij Beauty By Roos

My sexiness is gone! Tenminse, zo ervaar ik dat zelf momenteel.
Elke dag geniet ik van mijn groeiende buik, ik vind het prachtig! Maar eerlijk is eerlijk, met mijn gezellig meegroeiende benen en billen, groeit ook mijn onzekerheid een beetje. We willen er toch allemaal mooi en een beetje sexy uit blijven zien? Mooi vallend, vol haar is voor mij een geweldige remedie!
Zizi - Beauty by Roos hairextensions Den Bosch

Tja, ik ben nou eenmaal niet gezegend met zo’n volle bos en daarom draag ik graag hairextensions. Ik vind het heerlijk, mijn haar zit veel langer goed! De hairextensions worden minder snel vet dan je eigen haar, waardoor ik mijn haar 1 keer per week uitvoering was, daarna föhn –en meestal krul met een slag. Gedurende de week draai ik de hairextensions in een lage knot en was ik alleen mij eigen haar, wat ik vervolgens weer föhn – et voila!

“In tegenstelling tot wat sommige vrouwen denken, ben ik dus minder tijd kwijt met mijn haar wanneer ik hairextensions draag!”Zizi - Beauty by Roos salon Den Bosch

Beauty by Roos

Uit ervaring weet ik ondertussen het verschil tussen de vele soorten en merken hairextensions. De vorige keer maakte ik al kennis met Hairloxx Professional en ik wil niks anders meer, dit haar is –en blijft- zo mooi! Ook vloeit het heel mooi en natuurlijk over in mijn fijne haar en dus niet in strengetjes, zoals je helaas nog wel eens ziet.

Roos is founder en eigenaresse van Beauty by Roos – deze knappe hairextension expert heeft inmiddels 5 prachtige salons door Nederland, met uitsluitend hairextensions van de hoogste kwaliteit. Naast het merk Hairloxx Professional, hebben ze ook de bekende merken Great Lenghts, So Cap en Indian Gold.

IndiaZizi - Beauty by Roos Den Bosch inzetten
Het haar waarvan de Hairloxx Professional hairextensions gemaakt worden, komt van een aantal geselecteerde tempels in India. Hier komen de vrouwen meerdere keren in hun leven om hun haar te offeren. Dit haar wordt verkocht door de tempels waardoor zij scholen en kinderopvang kunnen bouwen. Op deze manier is iedereen erbij gebaat. In Italië staat de fabriek die de hairextensions onder strenge voorschriften produceert. De productierichtlijnen zijn tijdens een universitaire studie ontwikkeld. Hierdoor kan er een constante kwaliteit gewaarborgd worden.
“Met deze hairextensions kun je alles doen zoals je dat van je eigen haar gewend bent; wassen, kleuren, stylen, krullen- en ja ook slapen(in een vlecht)…
Love it! Met name een grove slag vind ik heel fijn – waar mijn eigen haar de krul verliest binnen 10 minuten, blijft het in de hairextensions een paar dagen mooi zitten!”

Zizi - inzetten Hairloxx hairextensions

Bring them on Zizi!
In haar net prachtig verbouwde salon in ‘s- Hertogenbosch ontvangt de leuke Andrea ons. Zij gaat mijn haar omtoveren in die gewilde, weelderige bos. Eerst wast ze mijn haar met een speciale pre-treatment shampoo, om mijn eigen haar te ontvetten, zodat de hechting optimaal is.
Nadat ze het heeft droog geföhnd checkt ze nog een keer de kleuren welke we hebben uitgezocht.

 

Zizi van Beauty by Zizi kiest Hairloxx Hairextensions

 

Zizi - Hairloxx hairextensions

De kleuren van Hairloxx Professional zijn vernoemd naar steden, in mijn geval het prachtig matte Antwerp en het lichtblonde Moskou. Deze matchen prachtig met de kleuren in mijn haar.

Door middel van een apparaat worden de hairextensions aan je eigen haar bevestigd,

plat wel te verstaan, heel fijn, want daardoor voel je het niet als je over je haar strijkt.
Andrea snijdt de hairextensions zorgvuldig op de juiste lengte en zet er nog een slag in, zodat je met perfect haar weer naar buiten stapt.

zizi komt bij Beauty by Roos Den Bosch - inzetten

“Er gaan 75 hairextensions in, hiermee wordt mijn haar flink wat voller. Het effect is echt verbluffend – Hello Sexinest Zizi!”

 

 

Take care Zizi!
Als je kiest voor hairextensions is het ook belangrijk om over de verzorging na te denken.
Een goede borstel is belangrijk, hiermee borstel je twee per dag om zo klitten te voorkomen.
Je shampoo en verzorging mogen geen fruitzuren bevatten, want deze lossen de aanhechtingen op en zijn sowieso niet goed voor je kleur! Ook hiervoor ben je bij Beauty by Roos aan het juiste adres, er is namelijk ook een speciale verzorgingslijn van Hairloxx Professional met de frisse geur van Prosecco!

Een seruHairloxx haircare total care kitmpje is ook geen overbodige luxe, ze laten je haar mooi glanzen en verzorgen je puntjes lekker. Na het wassen zou ik het ook even mooi föhnen, zo polijst je je haar en valt het echt veel mooier!

Op deze manier heb je 3 tot 4 maanden plezier van prachtig haar!

What about the money Zizi?
De prijs is afhankelijk of je langer of voller haar wilt, wat je eigen lengte en type haar is en voor welke hairextensions je kiest. Op de website vind je de handige calculator, waarmee je binnen een mum van tijd weet wat de kosten zijn.
Ook  biedt Beauty by Roos een unieke service – een hairextension abonnement- zo heb je het hele jaar door een prachtige bos voor een vast bedrag per maand!
“Heerlijk om weer zulk mooi, vol haar te hebben! Het geeft me net dat beetje extra zelfvertrouwen en elke dag heb ik nu binnen een mum van tijd een very good hairday!

Dank jullie wel, lieve Roos en super team, mij zien jullie in februari zeker terug!”

Groetjes Zizi.
Zizi logo