fbpx

Vanaf 14 augustus is het nieuwe seizoen van Life is Beautiful gestart op RTL4. Vanuit onze eigen Beauty by Roos salon in Amersfoort zijn wij wekelijks te zien op zondag om 11.00 uur! Life is Beautiful heeft van de salon van Beauty by Roos Hairextensions in Amersfoort een televisie studio gemaakt.

In deze eerste aflevering vertelt Roos wat ze doet op Curaçao en zien we Chantal een haarverlenging maken met Hairloxx Professional Hairextensions. Ook op Curaçao wordt een haarverlenging ingezet terwijl Roos met de Life is Beautiful collega’s in Amersfoort praat. “Echt handwerk en met liefde gemaakt” zegt Chimène van Oosterhout over de haarverlenging die Chantal inzet. “Beauty by Roos maakt mooi haar en dat creëren ze met hairextensions”.

Mounira Mansour vraagt aan Roos wat ze op Curaçao doet. Roos is daar om de vestiging daar op te zetten. Volgende week kijken we verder hoe het daar verder gaat.

RTL Life is Beautiful Studio bij Beauty by Roos

In deze tweede aflevering vertelt Roos over de opening van de eerste Hairloxx brandstore op Curaçao en assisteert Mounira in Amersfoort onze collega Chantal bij het maken van een haarverlenging met Hairloxx hairextensions.

In deze derde aflevering krijgt Roos zelf weer hairextensions ingezet. Het werd de hoogste tijd om deze weer te vervangen. Vijf verschillende kleuren van Hairloxx Professional worden gemengd tot een geweldige haarverlenging.

In deze aflevering wordt Bart-Willem geïnterviewd door Chimène  betreffende Hairloxx Professional Hairextensions. Hoe worden deze extensions nou precies gemaakt?