fbpx

Ideaal voor de zomer een haarmaskertje: Beauty By Roos Hairloxx Professional Hair Mask

Door Wendy Versteeg van Passievrouwen

Zon, zee, strand… je haar heeft het tijdens het zomerseizoen vaak zwaar te verduren. De zon, hoe heerlijk ook, beschadigt je haar en maakt het droog. Daarom introduceert Beauty By Roos een Hair Mask waarmee zomerse lokken extra goed verzorgd kunnen worden. Het Hair Mask voedt, herstelt en beschermt. Zo kom je gegarandeerd stralend de zomer door!

Ik ben onlangs een weekje op Corfu geweest. Hoe heerlijk de zon ook is, goed voor je haar is het zeker niet. De warme zonnestralen beschadigen je lokken en drogen ze uit. Voeg daarom naast een shampoo en conditioner een extra verzorging aan je haarroutine toe in de vorm van een voedend masker. Natuurlijk heb ik een masker meegenomen naar mijn vakantiebestemming. Vandaag vertel ik je meer over mijn ervaring met dit fijne masker.

Passievrouwen: Hairloxx Hair Mask

Met het nieuwe Hair Mask van de Hairloxx Haircare collectie haal je het beste uit je haar naar boven. Dit super voedende masker herstelt de vochtbalans, laat het haar (weer) glanzen en geeft het zijn natuurlijke zachtheid terug. Vitamines en antioxidanten bevorderen de celgroei en herstellen het haar van binnenuit. De formule beschermt de haarstructuur, hydrateert je lokken en verbetert de doorkambaarheid. Een ideaal masker om droog en beschadigd haar weer gezond en glanzend te maken.

Extra fijn is de unieke proseccogeur van het masker, welke verslavend lekker is. Je krijgt meteen zin in een glaasje! Het Hair Mask is vrij van parabenen en fruitzuren. Na het zonnen heb ik iedere avond mijn haren gewassen. Daarna gebruikte ik het masker (hoeveelheid van een euro) en liet het enkele minuten intrekken. Daarna spoelde ik het goed uit met lauwwarm water.

Passievrouwen over Hairloxx Hair Mask

Kortom: een aanrader! De Hairloxx haircare producten van Beauty by Roos zijn verkrijgbaar bij de gecertificeerde salons in Nederland en bij de gecertificeerde Hairloxx salons in de Benelux. Het Hair Mask (250ml) kost € 19,95 en dat is een mooie prijs voor een goed product.

In 2007 opende Roos van Binsbergen, als één van de eersten in Nederland, een in hairextensions gespecialiseerde salon in Hengelo. Door het grote succes van deze salon is Beauty by Roos Hairextensions inmiddels uitgegroeid tot een bekend fenomeen op het gebied van hairextensions. Inmiddels zijn de vijf prachtige Beauty by Roos salons gevestigd in Den Bosch, Den Haag, Amersfoort, Hengelo en Amsterdam. Plannen voor uitbreiding staan eveneens op stapel. Naast de salons heeft Roos haar eigen merk extensions gecreëerd: Hairloxx, inclusief eigen Hairloxx lijn met verzorgingsproducten voor zowel het haar met extensions als het natuurlijke haar.

Meer informatie over Roos, haar mooie salons en de producten vind je via: www.beautybyroos.nl en www.hairloxx.com.

passievrouwen: 2015