fbpx

Talkies-Magazine-NL

COLLECTOR’S ITEM: Roos van Binsbergen

Iedereen heeft wel een dierbaar item in huis met een persoonlijk verhaal. Van wie is het afkomstig en waarom is het zo speciaal? Omdat deze bijzondere verhalen niet bewaard moeten blijven, hebben we de rubriek Collector’s Item in het leven geroepen. Dit keer: Roos van Binsbergen, eigenaresse van Beauty by Roos en Hairloxx.

Ik ben helemaal gek van schoenen, en vooral die van Jimmy Choo zijn mijn favorieten. Die verzamel ik echt! Met stipt op één staat de Jimmy Choo Black Snake Skin, die al jaaaren op mijn wishlist stond. Toen ik ze een paar jaar geleden in de sale zag, heb ik de pumps direct gekocht. Het mooie eraan vind ik dat deze onder elke outfit passen. Mijn outfit is vaak basic en de pump met het zwarte leer en snake print fleurt de boel altijd direct op. Tijdloos, en stijlvol.

De pumps lopen heerlijk en het fijne is: hoe vaker ik op de schoenen loop – en geloof mij, dat doe ik vaak! – hoe lekkerder deze gaan zitten. Ik heb er zelfs mijn hele zwangerschap door op gelopen! Mijn dochtertje is nu een jaar maar ze gaat ongetwijfeld op deze en al mijn andere pumps (proberen) te lopen. Dat doen mijn nichtjes nu al! Die rennen altijd direct naar mijn schoenenkast…’