fbpx

Hairloxx Professional is een hairextensionsproducent.

Hairloxx Professional

Oorsprong

Na vijf jaar universitair onderzoek is Hairloxx Professional Hairextensions opgericht. Omdat voor Hairloxx een uniek productieproces vereist was, moest hier zo lang onderzoek aan ten grondslag liggen.

Wist u dat Hairloxx Professional de eerste hairextensionproducent ter wereld is die met biologische haarverf de haren inkleurt?

Productie van Hairloxx Hairextensions

De natuurlijke hairextensions van Hairloxx worden als volgt gemaakt;

  1. Van drie tempels in Zuid-Oost India worden de haren voor Hairloxx gekocht.
  2. Deze haren worden ontluisd en gewassen in India waarna ze verscheept worden naar Italië.
  3. In Italië worden de haren in 12 tot 18 dagen ontkleurd van zwart naar licht blond haar.
  4. Het licht blonde haar wordt weer op kleur gebracht met biologische haarverf.
  5. De gekleurde haren worden nu voorzien van de bonding die gemarkeerd wordt door de XX.
  6. Transport naar Nederland waar de verpakking en distributie plaatsvind.

Hairloxx hairextensions-xx-in-bonding

Doordat het depigmenteerproces zolang duurt, blijven de haarschubben intact. Dit is één van de grootste voordelen van de goede kwaliteit van de hairextensions van Hairloxx Professional Hairextensions.

Kleuren en kleurvastheid

Er zijn 23 kleuren in het assortiment waarmee bijna alle klanten voorzien kunnen worden van een passende haarverlenging of haarvolume behandeling.

Hairloxx Professional machine

Hairloxx hairextension machine

Hairloxx Professional heeft voor de professionele kapsalon allerlei tools waarmee zij het werk op een goede wijze kunnen uitvoeren. De Hairloxx Connector is er daar één van. Deze machine zorgt voor een onschadelijke bevestiging aangezien deze machine maar een temperatuur van 140 graden krijgt. Dit is onschadelijk voor het eigen haar. In vergelijking; een stijltang wordt gemiddeld 220 graden.

Hairextensions verzorgingsproducten

Verzorging Hairloxx-Intense-Total-Care-kit

Hairloxx heeft naast de professionele tools ook Hairloxx Haircare ontwikkeld. Deze speciale verzorgingsproducten zijn goed voor uw eigen haar maar ook voor de extensions. Extra voeding, een super fijne conditioner en goed reinigende shampoo is een must voor elke extension. Hier heeft Hairloxx een Boost lijn en een Intense lijn voor ontwikkeld.