fbpx

Beauty by Roos Hairextensions

De grootste hairextensionspecialist van Nederland

 

  • Professionals in hairextensions
  • Abonnement op hairextensions
  • Garantie op behandelingen
  • Landelijke dekking
  • Hairextensions op voorraad
  • Winnaar van verschillende vakprijzen
  • Advies en behandeling in 1 afspraak

Over Beauty by Roos

Op mijn 25e opende ik de eerste salon van Beauty by Roos in Hengelo. Dit was in 2007, dus inmiddels 12,5 jaar geleden! Met heel mijn hart en ziel en door pure liefde en passie om het beste uit een ander te halen, heb ik dit bedrijf snel kunnen laten groeien tot waar we vandaag de dag staan.

Inmiddels heb ik op mijn reis hier naartoe een fantastisch team om mij heen verzameld, waardoor we maar liefst zeven locaties van Beauty by Roos hebben kunnen openen. Zo kunnen we overal onze klanten voorzien van de meest natuurlijke haarverlengingen en prachtige volumebehandelingen.

De kracht van Beauty by Roos is onze expertise, wij zijn volledig gespecialiseerd in het zetten van hairextensions. We zijn continue in ontwikkeling om het beste uit onszelf (en daarmee ook uit de klant) te halen. Inmiddels hebben we een team van ruim 25 fantastische hairextensions-professionals, die jouw bezoek aan Beauty by Roos een beleving zullen laten zijn van optimale service en aandacht voor jou en jouw haar. Wij laten jou en je haar weer stralen!

Door jarenlange ervaring en het blijven ontwikkelen van mijzelf en Beauty by Roos, heb ik in 2011 Hairloxx Professional gelanceerd. Hairloxx is geboren uit pure eigen behoefte, om onze salons van hairextensions te voorzien die voldoen aan onze hoge verwachtingen en eisen. Inmiddels is Hairloxx Professional uitgegroeid tot marktleider van de hairextensions-branche. 

Ik hoop je gauw te zien in één van onze zeven salons!

Waarom onze klanten voor ons kiezen

Beauty by Roos heeft al meer dan 11 jaar ervaring

Écht gespecialiseerd in het plaatsen van hairextensions

Onze stylisten stemmen de behandeling altijd af op de klant

We geven al onze klanten een luxe-ervaring in de salon

Onze hairextensions-professionals

Er werken meer dan 20 hairextensions-professionals in de salons van Beauty by Roos. Zij zijn allemaal intern opgeleid en worden met regelmaat getraind zodat zij op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen op het gebied van hairextensions.

Wil je ook deel uitmaken van team Beauty by Roos? Bekijk onze openstaande vacatures. Wij zijn regelmatig op zoek naar gezellige, nieuwe collega’s!

 

Rosalinde

Brenda

Celine

Andrea

Roosje

Rebecca

Philline

Manuela

Julia

Pricilla

Sacha

Andrea

Anouk

Kim

Roos

Ellen

Romy

Judith

Heleen

Elze