Bel voor een afspraak
Bel ons voor een afspraak
of vrijblijvend advies:
033 - 76 00 010

Onze haarextensions-specialisten

Roos - Beauty by Roos Hairextensions

Roos

Graag stel ik mij aan u voor: Roos van Binsbergen, 32 jaar en oprichtster van de Beauty by Roos salons. Daarnaast ben ik mede-eigenaresse van het bedrijf Hairloxx (hairextensions label) waarin ik mij bezig houdt met alle kwaliteitszaken betreffende het haar en de producten.

Door mijn eigen ervaring met dun haar is mijn liefde en passie voor hairextensions al in 1999 begonnen. Ik heb dit vak dan ook al jong in mijn hart gesloten en ben na een aantal jaren ervaring te hebben opgedaan in het bedrijfsleven de eerste salon van Beauty by Roos gestart.

Inmiddels zijn we sinds 2007 professioneel bezig en al heel wat salons verder. Al onze zes salons  zijn in eigen beheer en inmiddels houd ik mij in het dagelijks leven bezig met het management en het hoog houden van continue kwaliteit binnen onze organisatie.

Uiteraard heb ik jaren dagelijks op de werkvloer gestaan wat mij de juiste know-how heeft gegeven alle facetten van ons bedrijf te snappen. Ik ben een echte streber en perfectionist in mijn vak. Met enorm veel plezier leid ik al mijn collega’s dan ook zelf op zodat ik exact weet op welk niveau er gewerkt wordt. Door de jaren heen heb ik mijn kennis en kunde over kunnen brengen op mijn enthousiaste collega’s. Ik ben er van overtuigd dat zij u met dezelfde passie en kennis zullen helpen als ik dat zelf zou doen.

Ik hoop dat u gaat genieten van de behandeling en beleving in onze salons, de service en gezelligheid en niet te vergeten van uw nieuwe haar!

Heeft u nog tips voor verbeteringen van onze dienstverlening? Ook dan horen wij graag van u!

Eline - Beauty by Roos Hairextensions

Eline

Mijn naam is Eline en ben 28 jaar. Sinds juni 2011 ben ik werkzaam bij Beauty by Roos Hairextensions, en mijn vaste plek is salon Hengelo.

Net als mijn andere collega’s ben ik een All Round Hairstylist met vele jaren ervaring in verschillende salons. De specialisatie op het gebied van hairextensions ligt mij echter veruit het beste.

Naast de vaktechnische trainingen die we allen regelmatig volgen, zijn wij als team iedere dag weer bezig met ons zelf aldoor te verbeteren. Hierdoor zijn wij in staat om u iedere keer weer van een goed advies en een professionele behandeling te voorzien.
Dit maakt mijn werk zeer veelzijdig en uitdagend!

Graag zie ik u snel in Hengelo of in één van onze andere salons.

Eline

 

Philline

Mijn naam is Philline en ik werk als Hairextensions Professional in de salon van Beauty by Roos in Hengelo

sharim_beauty_by_roos_hairextensions-jpg

Sharim

Ik ben Sharim, 30 jaar en werkzaam bij Beauty By Roos Amsterdam.

Na enige tijd in de kapsalon gewerkt te hebben was ik toe aan een nieuwe uitdaging.

De gezellige  locatie, fijne collega’s en tevreden  klanten zorgen ervoor dat ik me hier helemaal op m’n plek voel!

Bent u ook geïnteresseerd in hairextensions? Dan heet ik u van harte welkom in onze salon in Amsterdam.

 

U kunt me hiervoor vinden in de salon aan de Ceintuurbaan 418 in Amsterdam Oud-Zuid.

Tot snel!

Sharim

beauty-by-roos-andrea

Andrea

Hoi,

Ik ben Andrea en ik ben 25 jaar oud. Na een aantal jaren ervaring te hebben opgedaan in het kappersvak was ik toe aan een nieuwe uitdaging en die vond ik bij Beauty by Roos waar ik mezelf specialiseerde op het gebied van hairextensions. Ik voel mij helemaal op mijn plek in dit gezellige en professionele team!

Bent u nieuwsgierig geworden en toe aan een nieuwe look? Ik heet u graag welkom in onze salon in Amsterdam.

Tot gauw!

Melissa

Mijn naam is Melissa en ik werk als Hairextensions Professional in de salon van Beauty by Roos in Amsterdam.

Romy - Beauty by Roos Hairextensions

Romy

Mijn naam is Romy en als Assistent bedrijfsleidster bij Beauty by Roos Hairextensions ben ik al 5 jaar werkzaam in onze salon in Amersfoort.

Voordat ik het team van Beauty by Roos kwam versterken, was ik zelf al bezoekster van de salon. Iedere dag geniet ik weer van alle uitdagingen in mijn werk.
Uiteraard draagt het werken in een professioneel team met een goede werksfeer er aan bij dat ik iedere dag met veel plezier naar mijn werk ga. In de salon neem ik graag de tijd voor u en door de informele sfeer in al onze salons, zult u zich zeker snel op uw gemak voelen.

Het doet mij iedere keer weer goed om zowel nieuwe als terugkerende klanten (weer) vol zelfvertrouwen en met een goede coupe de salon te zien verlaten.

U bent dan ook van harte welkom om bij mij in de stoel plaats te nemen.

Tot snel in één van onze salons!

Romy

Kimberley

Mijn naam is Kimberley en ik werk als Hairextensions Professional bij Beauty by Roos in de salon in Amersfoort

 

chantal_beauty_by_roos_hairextensions

Chantal

Ik ben Chantal en ben 32 jaar. Sinds mei 2012 ben ik werkzaam bij Beauty By Roos in Amersfoort.

De professionele wijze waarop ik mijn passie kan uitvoeren, zorgen ervoor dat ik mij bijzonder op mijn plek voel bij Beauty by Roos. Het geeft mij een goed gevoel wanneer ik u (weer) zeer tevreden en stralend de deur uit laat gaan!
Dat zorgt ervoor dat ik iedere dag weer met veel plezier mijn werk doe.

Ik heet u van harte welkom in Amersfoort of in één van onze andere salons.

Chantal

Kim

Mijn naam is Kim en ik werk als Hairextensions Professional in de salon van Beauty by Roos in Amersfoort

Pricilla - Beauty by Roos Hairextensions

Pricilla

Hallo allemaal !

Ik ben Pricilla, 23 jaar en werkzaam bij Beauty by Roos in Den Haag. Hier kunt u mij vijf dagen in de week vinden!

Voordat ik bij Beauty by Roos kwam werken heb ik 6,5 jaar in verschillende salons ervaring opgedaan. Toch was ik aan een nieuwe uitdaging toe…!

Het is fantastisch om met een team van hairextension-professionals dit vak uit te oefenen. Het geeft tenslotte veel voldoening om iemand met behulp van extensions blij te maken.
Wilt u een volumebehandeling, verlenging, wat high of low-lights…?  Het ligt allemaal binnen de mogelijkheden bij Beauty by Roos!

Bent u ook geïnteresseerd in hairextensions? Kom dan gerust langs voor een professioneel en eerlijk advies in één van onze salons!

We helpen u zeer graag!

Pricilla

Ellen - Beauty by Roos Hairextensions

Ellen

Mijn naam is Ellen en ik werk als Salon Manager bij Beauty by Roos.

andrea_beauty_by_roos_hairextensions

Andrea

Ik ben Andrea, 27 jaar en zit al ruim 10 jaar in kappersvak. Destijds was ik toe aan een nieuwe uitdaging en heb deze gevonden bij Beauty by Roos. Inmiddels ben ik al weer bijna 4 jaar werkzaam bij Beauty by Roos.

Ik vind het erg fijn om mensen mooi te maken en vol zelfvertrouwen de deur uit te laten gaan! En dat lukt zeker met  hairextensions! Met mijn uitgebreide kennis van het vak, geef ik u graag een persoonlijk en professioneel advies.

Onze salon zit op een prachtige locatie in Den Bosch. Een bezoekje aan onze salon is dan ook erg goed te combineren met een shopdagje in deze mooie stad!

Ik hoop u dan ook snel in Den Bosch te zien!

Andrea

Romy

Mijn naam is Romy en ik werk als Hairextensions Professional in de salon van Beauty by Roos in Den Bosch

Beauty-by-Roos-Tessa

Tessa

Hoi

Mijn naam is Tessa, ik ben 22 jaar oud en ik sta in de salon in Den Haag.

Ik  heb voordat ik bij Beauty By Roos ging werken, 5 jaar ervaring opgedaan in het kappersvak. Alhoewel ik het altijd heel erg naar mijn zin heb gehad, geeft het mij een nieuwe uitdaging om mij nu helemaal te richten op het zetten van hairextensions.

Ik ben 5 dagen in de week te vinden in de salon van Den Haag en maak hier graag mensen blij met een nieuwe look.

Ik hoop u snel een keertje te zien in de salon.

Liefs,

 

Tessa

jaimy_beauty_by_roos_hairextensions

Jaimy

Mijn naam is Jaimy  en ik ben woonachtig in Ermelo.

Mijn vaste werkplek is Amersfoort maar als “vliegende keep” binnen het team van Beauty by Roos kunt u me ook tegenkomen in één van de andere salons.

Net zoals veel van mijn collega’s ben ook ik begonnen in het reguliere kappersvak. De zeer gespecialiseerde kant van het kappersvak welke ik bij Beauty by Roos mag beoefenen, past me echter bijzonder goed.

Fijne collega’s en een goede werksfeer dragen er toe bij dat ik iedere dag weer met veel plezier naar mijn werk ga.

Door goed te luisteren naar uw wensen, geef ik graag een passend en ook eerlijk advies!
Ik hoop u graag snel te mogen verwelkomen in één van onze salons.

Jaimy

Rosalinde-Beauty-by-Roos

Rosalinde

Hallo,

Mijn naam is Rosalinde en ik ben 24 jaar oud en woonachtig in Den Haag.

Na geruime tijd als kapster en beauty styliste gewerkt te hebben, vond ik het leuk om mezelf volledig op één vak te richten en mezelf te specialiseren in hairextensions. Ik voel me helemaal thuis in de wereld van beauty en haar, en ik zit dan ook volledig op mijn plek bij Beauty by Roos.

Ik ben 5 dagen in de week te vinden bij Beauty by Roos in Rotterdam. Als hairextension professional kan ik bijna alles voor u mogelijk maken! Van een prachtige verlenging tot een mooie volume-behandeling …

Vol enthousiasme kijk ik uit naar uw bezoek in één van onze salons.

Rosalinde

Jessica

Mijn naam is Jessica en ik werk als Hairextensions Professional in de salon van Beauty by Roos in Rotterdam.

Bart-Willem - Beauty by Roos Hairextensins

Bart-Willem

Hallo,

Ik ben Bart-Willem, hoewel ik al jaren achter de schermen werk bij Beauty by Roos ben ik voor velen van jullie een onbekende. Als man van Roos was ik natuurlijk al vanaf het eerste uur nauw betrokken bij de zaak. Maar toen het halverwege 2008 zo druk werd in de zaak, dat Roos een collega zocht, was de keuze snel gemaakt. Ik ben gestopt bij mijn werkgever om mij ook volledig voor Beauty by Roos in te zetten.

Als enige man in een team van al die vrouwen voel ik mij als een vis in het water. Ik heb het team en de vestigingen zien groeien en ben daar erg trots op. Als financieel directeur binnen Beauty by Roos verzorg ik alle financiële afhandelingen van de salons.  Daarnaast werk ik samen met Roos aan de marketing en een continue verbetering en groei van de zaak. Je kunt je voorstellen dat bij ons thuis alles draait om hairextensions, beauty en haar.

Groet,

Bart-Willem

Marielle - Beauty by Roos Hairextensions

Marielle

Mijn naam is Marielle en ik ben werkzaam als administratieve “spin-in-het-web” bij Beauty by Roos Hairextensions. Mijn vaste werkplek is het kantoor in Amersfoort alwaar ik Roos ondersteun bij de uitvoering van alle voorkomende dagelijkse werkzaamheden bij Beauty by Roos.

Waar alle dames in de diverse salons zorgdragen voor uw perfecte coupe en styling, draag ik graag mijn steentje bij aan de perfecte afhandeling “achter de schermen”!

Mijn eigen affiniteit en de al aanwezige persoonlijke ervaring met de hairextensions van Beauty by Roos zorgden ervoor dat toen ik de vacature van Office manager open zag staan, mijn keuze snel gemaakt was. “Hier wil ik werken!”

Met een geweldig (groeiend) team van professionals bij Beauty by Roos hoeven zowel u als ik dus niet snel met de handen in het haar te zitten!

Marielle

Zeenath

Mijn naam is Zeenath en ik werk als receptioniste op de locatie van Beauty by Roos in Amersfoort

Nancy-Beauty-by-Roos

Nancy

Mijn naam is Nancy Rebergen,

ik woon in Markelo en werk op het kantoor in Amersfoort. Ik heb vanaf het begin van Beauty by Roos aan de zijlijn gestaan. Daarom is het voor mij nu ook extra leuk om voor Beauty by Roos te werken.

In mijn functie ondersteun ik Bart-Willem in zijn werkzaamheden. Elke morgen rij ik met veel plezier naar Amersfoort ondanks de files natuurlijk.

Het is zo leuk om te zien, hoe een enthousiast team dagelijks zoveel mensen blij en tevreden de deur uit laat gaan.

Het spreekwoord zegt het al “Als je haar maar goed zit “.

 

Nancy