fbpx

Stylingproducten

De luxe stylingproducten van Kérastase passen perfect bij Beauty by Roos Hairextensions.

Deze stylingproducten zijn ook verkrijgbaar in de Beauty by Roos webshop.

Elixir Ultime                                    

De Elixir Ultime is een olie met Oléo-Complexe welke vier kostbare oliën combineert: Mais-olie, Argan-olie, Camelia-olie en Pracaxi-olie.Haar voelt intens gevoed, biedt een hoge temperatuur bescherming, een anti-frizz werking en zichtbaar meer glans.

Toepassing: Voor het föhnen: aanbrengen op handdoekdroog haar voor het föhnen. Elixir Ultime vergemakkelijkt het stylen en geeft hold.
1 à 2 pompjes op de lengtes en de punten aanbrengen.

Na de brushing: Elixir Ultime geeft het haar een subliemerende verzorging en prachtige glans.
1 à 2 pompjes op de lengtes en de punten aanbrengen.

Als dagelijkse verzorging: Elixir Ultime beschermd het haar tegen dagelijkse agressies van buitenaf, voedt de vezel en geeft een sublieme glans.
1 à 2 pompjes op de lengtes en de punten aanbrengen.

Mais-olie: Dit ingrediënt zorgt voor krachtige voeding. Argan-olie: Berschermt het haar en maakt het soepel en licht. Pracaxi-olie: Pracaxi-olie versterkt het haar. Camelia-olie: Geeft het haar sublieme glans.

Stylingproducten van Kerastase: Elixir Ultime

Stylingproducten; haarlakken

Laque Noire – Vochtbestendige en fixerende lak

Voordelen: Een droge lak met langdurige hold, voor een perfecte look tot 48 uur. Glanzende finish met anti-frizz bescherming.

Toepassing: Breng aan op 20 tot 30 cm van droog en in model gebracht haar. Extra sterke hold

Stylingproducten van Kerastase: Laque Noire

Fix Fabulous – precieze, fixerende spray

Voordelen: voor alle gewenste haarstijlen. Houdt het haar op de plek en ‘temt’ de haarvezel.
Geeft versteviging en glans met anti-frizz werking maar zonder een bevroren effect.
Toepassing: spray op droog haar waar het nodig is. Door de vochtige formule (niet zoals normale haarspray) kan het heel precies worden aangebracht.

Stylingproducten van Kerastase: Fix Fabulous

Laque Couture – fixatielak

Voordelen: Laque Couture verspreidt een lichte mist die het haar fixeert zonder het te verharden, voor een langdurige hold. De lak biedt tevens bescherming tegen vocht en kroeshaar. Voor een levendige, glanzend haarmassa.

Toepassing: Spray op een afstand van 20 cm over het droge en gestylde haar om het gewenste kapsel op te bouwen en te fixeren.

 

Stylingproducten van Kerastase: Laque Couture

 

V.I.P. Volume in Powder – volumepoeder in spray

Voordelen: De lichtheid van een poeder met de sterke hold en fixatie van een spray. Horizontale diffusie, zonder residu.

Toepassing: Breng aan op de aanzet van droog haar en breng vervolgens in model.
Breng aan op 10 cm afstand voor maximaal volume; op 20 cm afstand voor body en textuur.

Sterke hold.

Stylingproducten van Kerastase: VIP volume in powder

Stylingproducten; (spray) gels

Forme Fatale – Onweerstaanbare blow-dry gel

Voordeel: Forme fatale garandeert een perfecte hold. Deze innovatieve blow-dry gel heeft een uiterst fijne textuur en bevat gouden microdeeltjes, omhult fijn haar perfect om de gewenste vorm te creëren. Voor een resultaat met langdurige hold. Ideaal voor fijn haar.

Toepassing: De gel aanbrengen op gewassen en handdoekdroog haar. De aanzet liften tijdens het fӧhnen

Stylingproducten van Kerastase: Forme Fatale

Curl Fever – glanzende krul-vormende gel

Voordelen: Maakt losse, of juist strakkere krullen, middelgroot of golvend voor gedefinieerde en veerkrachtige krullen. Houdt de krullen onder controle
Hydrateert en geeft glans, anti-frizz werking en bewaart de vorm
Geen harde finish
Toepassing: 1 of 2 pompjes op handdoek droog haar vanaf punten naar boven werkend. Laat drogen of droog met l’Incroyable Blowdry, afhankelijk welke krullen je wilt
Bevat thermo-protectie, dus ook te gebruiken voor het gebruiken van styling-tool als krultang.

Stylingproducten van Kerastase: Curl Fever

 

Matérialiste – Haarverdikkende spray gel. Flexibele hold

Voordelen: Matérialiste zorgt voor onmiddellijk zichtbare resultaten en geeft personen met fijn of dunner wordend haar de mogelijkheid om stijlen te creëren die voor hen eerder nooit mogelijk waren: vlechten, dikke paardenstaarten etc. Het geeft controle en veerkracht bij natuurlijk drogen.

VOOR WIE?
Mensen die op zoek zijn naar dikker haar of een vollere bos om te stylen. Ideaal voor fijn en normaal haar.

WAT DOET HET?
De diameter van elke haarvezel is onmiddellijk versterkt, wat zorgt voor zichtbaar voller, dichter haar. Het haar heeft eeb luchtige textuur en is makkelijker te stylen, maar behoudt toch zijn schoonheid en allure

Toepassing: Spray op de handen en kam door het haar van aanzet tot punten. Föhn en style of laat het natuurlijk drogen, naar wens.

Stylingproducten van Kerastase: Materialiste

Stylingproducten; krulproducten

Spray-à-Porter – voor een warrig effect

Voordelen: Spray à Porter is het ideale product voor een beachlook zonder het kleverige resultaat van zogenaamde “zoute” formules. De nonchalante golven krijgen al snel een verfijnde touch voor een beachlook in de stad.

Toepassing: Aanbrengen op gewassen en zorgvuldig handdoekdroog gemaakt haar: verdeel het product gelijkmatig over het haar en kneed het met de vingers in het haar voor zachte golven. Bij toepassing op droog haar, spray het product op 15 cm van het haar in kleine, precieze hoeveelheden en breng het haar vervolgens in vorm met de vingertoppen.

Haarverzorgende technologie: Dit heldere water wordt verspreid door een flesje met pomp die een gelijkmatige verdeling mogelijk maakt. Het hoofdingrediënt Xylose is toegevoegd aan een lotion op waterbasis samen met een texturiserend magnesium sulfaat.

Stylingproducten van Kerastase: Spray a Porter

 

Mousse Boufante – Weelderige volumemousse

Voordelen: Onmiddellijke transformatie en een overdosis glamour met Mousse Bouffante, het haar is vol, maar luchtig. Geeft onmiddellijk volume terwijl een absolute vrijheid van beweging behouden blijft.

Toepassing: Goed schudden voor gebruik. Verdeel de mousse over de lengten alvorens het haar te föhnen.

Haarverzorgende technologie: Een duo van texturiserende, fixerende en niet-plakkerige polymeren samengevoegd met een gladmakend ingrediënt om het borstelen te vereenvoudigen.

Stylingproducten van Kerastase: Mousse Bouffante

 

Boucles d’Art – Modellerende aqua-mousse voor krullen

Voordelen: Boucles d’Art zorgt voor een perfecte definiëring en houdbaarheid van de krullen met een schitterende glans. Anti-frizz werking gedurende 24 uur.

Toepassing: Was het haar en maak het zorgvuldig handdoekdroog. Houd de flacon omgekeerd vast zonder te schudden. Verdeel een nootje van het product over de volledige lengten van het haar. Kam het haar door en gebruik een diffuser voor een opvallend resultaat.

Haarverzorgende technologie: Boucles d’Art bezit een bijzondere technologie die een waterachtige oplossing transformeert in een ongelooflijk luchtige mousse, zonder alcohol, voor een natuurlijk resultaat.

Stylingproducten van Kerastase: Boucle d'Art

Stylingproducten; bescherming

Crème de la Crème

Voordelen: Creme de la Crème is een thermo-beschermende crème welke aangebracht kan worden voor verschillende styling (als hitte-bescherming). Het haar is glad en gecontroleerd.
Ideaal voor dik haar
Geeft als resultaat ‘getemd’ haar met anti-frizz werking
Medium hold
Toepassing: Breng de hoeveelheid van een kastanje in de palm van je hand. Emulgeren en op handdoek droog haar aanbrengen, vanuit punten naar de wortel.
Föhnen van boven naar beneden met behulp van een borstel om de gladheid te creëren.

Stylingproducten van Kerastase: Creme de la Creme

 

l’Incroyable blowdry – Een uitzonderlijke, hermodelleerbare lotion

Voordelen: Natuurlijke touch, optimale vorm en lange houdbaarheid. Vergemakkelijkt de styling. Anti-frizz gedurende 96 uur. Hitte bescherming tot 230 graden en hermodelleerbaar zonder opnieuw aanbrengen.
Reactivatie met hitte vanaf 150 graden.

Toepassing: Aanbrengen op handdoekdroog haar en modelleren met styling-hitte-tool. Opnieuw hitte gebruiken om het haar te hermodelleren.

Haarverzorgende technologie: S.R.S. Repositionnable Microwax Technology

Stylingproducten van Kerastase: l'Incroyable blowdry