fbpx

Slapen met hairextensions, hoe doe je dat? Voor de doorgewinterde “hairextensions drager” gesneden koek natuurlijk, maar toch een veel gestelde vraag! Want nu ik hairextensions heb, wat doe ik er dan mee als ik ga slapen?

Allereerst natuurlijk een hele logische vraag: “Waarom zou ik ze niet gewoon los laten hangen?”. Kijk, dat zit namelijk zo… ook wij vrouwen (ja, ja, echt waar) produceren ’s nachts toch wel (een beetje) transpiratie. Dit verliezen we ook via onze hoofdhuid. Daarnaast woelen we natuurlijk nog een beetje heen en weer en tja, de rest laten we maar even in het midden wat we nog meer tussen de lakens doen. Zou je je extensions dus los laten hangen dan loop je het risico om ’s morgens wakker te worden met flinke klitten. Vooral daar waar je ze echt niet hebben wilt, namelijk precies boven de aanhechtingen van de extensions en zelfs, afhankelijk van hoe wild jouw nacht is, ook in de rest van je haar. Dit geldt overigens niet alleen voor mensen met extensions hoor, ook van nature langharige dames hebben deze “issues”!

Om oncharmante en ontplofte ochtendkapsels te voorkomen én om ervoor te zorgen dat je jouw hairextensions wel mooi houdt adviseren we daarom om altijd met je haar vast te slapen.

Eenieder heeft zo haar eigen manieren om met haar haren vast te slapen, dus de hoogste tijd om deze eens met jullie te delen. De voor- en nadelen zullen we er ook even eerlijk bij vertellen. En ja,  ook laat ik je weten hoe je mij ’s nachts aantreft!

 

Heb jij nou hele andere nachtrituelen (met je haar dan hé), laat ze ons gerust weten! Wij zijn zeer benieuwd! Hoe ga jij slapen met hairextensions?

 

Groetjes Roos

Slapen met hairextensions