Een huis vol kinderen en logees | THE HAPPY FAMILY | Vlog #80
EEN-HUIS-VOL-KINDEREN-EN-LOGEES-THE-HAPPY-FAMILY-VLOG-80
Featured Video Play Icon

Een huis vol kinderen en logees | THE HAPPY FAMILY | Vlog #80

We hebben vrienden over te logeren met hun kinderen. De kinderen kunnen het lol niet op. Ook bezoeken BW en Luca op uitnodiging de premiere van K3.

Just Dance: Voor de code om gratis een exclusief nummer te downloaden start je in je hoofdmenu en voer bij Extra’ s de code DANCE in en je kan direct starten op Sugar Dance! Have fun!

LIKE Als je onze video’ s leuk vindt doe dan even een duimpje omhoog. ook een reactie achterlaten vinden wij super lief we lezen alles en antwoorden ook zoveel mogelijk! Thanks alvast hiervoor!

UPLOADS Iedere woensdag, vrijdag en zondag een nieuwe upload

ABONNEREN Wil je op de hoogte blijven van video’ s abonneer je dan op www.youtube.com/thehappyfamily

INFO Meer informatie over ons gezin kan je vinden op www.thehappyfamily.eu, over ons bedrijf op www.beautybyroos.nl De directe link naar onze webshop is: https://shop.beautybyroos.nl en Hairloxx.com

TV Het programma waar wij aan mee hebben gedaan is Steenrijk, straatarm van SBS 6. ABOUT Ons gezin bestaat uit vijf. Bart-Willem (40), Roos (35) onze twee zoons Damian (18) en Morris (3) en ons kleine meisje Luca (2)

SOCIAL https://www.instagram.com/thehappyfam… https://www.instagram.com/bartwillemv… https://www.instagram.com/roosvanbins… https://www.instagram.com/damce_

SOCIAL ZAKELIJK https://www.facebook.com/beautybyroos… https://www.instagram.com/beautybyroo…

VLOG PLAYLIST Alle eerder gepubliceerde

VLOGS kan je terugvinden in deze playlist: https://www.youtube.com/playlist?list…

SAMENWERKINGEN Voor samenwerkingen kun je contact opnemen met mail@thehappyfamily.eu

Deel dit bericht