Ochtendritueel | THE HAPPY FAMILY | Weekvlog #64
The Happy Family vlog64
Featured Video Play Icon

Ochtendritueel | THE HAPPY FAMILY | Weekvlog #64

De kids gaan voor het eerst peuterdansen en dat vinden ze niet allebei een goed plan. We nemen jullie mee in ons ochtendritueel en gaan naar het feestje van oma die 96 jaar is geworden.
Er is een win actie, wat je er voor moet doen: Like @TheHappyFamilySocial op Instagram en abonneer je op ons YouTube kanaal. Op Woensdag 18 oktober maken we de winnaar bekend van de Hairloxx Haarverlenging. De winnares wint 125 hairextensions van Hairloxx t.w.v. 482,50. Eventuele wens voor meer of langer haar kan tegen meerbetaling worden afgenomen.
LIKE Als je onze video’ s leuk vindt doe dan even een duimpje omhoog. ook een reactie achterlaten vinden wij super lief we lezen alles en antwoorden ook zoveel mogelijk! Thanks alvast hiervoor!
ABONNEREN Wil je op de hoogte blijven van video’ s abonneer je dan op www.youtube.com/thehappyfamily
UPLOADS Iedere woensdag een nieuwe weekvlog
INFO Meer informatie over ons gezin kan je vinden op www.thehappyfamily.eu, over ons bedrijf op www.beautybyroos.nl De directe link naar onze webshop is: https://shop.beautybyroos.nl en Hairloxx.com
TV Het programma waar wij aan mee hebben gedaan is Steenrijk, straatarm van SBS 6.
ABOUT Ons gezin bestaat uit vijf. Bart-Willem (40), Roos (35) onze twee zoons Damian (17) en Morris (3) en ons kleine meisje Luca (2)
SOCIAL
SOCIAL ZAKELIJK
VLOG PLAYLIST Alle eerder gepubliceerde
VLOGS kan je terugvinden in deze playlist: https://www.youtube.com/playlist?list…
SAMENWERKINGEN Voor samenwerkingen kun je contact opnemen met mail@thehappyfamily.eu

Deel dit bericht