Steenrijk, straatarm met onze familie | THE HAPPY FAMILY | WEEKVLOG #61
The Happy Family vlog62
Featured Video Play Icon

Steenrijk, straatarm met onze familie | THE HAPPY FAMILY | WEEKVLOG #61

Steenrijk, straatarm deze week met de familie van Binsbergen – van Huizum. Of te wel, onze familie zit er in deze week. Verder zijn we nog op vakantie en genieten we volop van het zwemmen, zonnen en tijd met de kids. Morris en Roos houden een slaapfeestje, en de kleintjes dansen tot laat in de avond.
LIKE Als je onze video’ s leuk vindt doe dan even een duimpje omhoog. ook een reactie achterlaten vinden wij super lief we lezen alles en antwoorden ook zoveel mogelijk! Thanks alvast hiervoor!
ABONNEREN Wil je op de hoogte blijven van video’ s abonneer je dan op www.youtube.com/thehappyfamily
UPLOADS Iedere woensdag een nieuwe weekvlog INFO Meer informatie over ons gezin kan je vinden op www.thehappyfamily.eu, over ons bedrijf op www.beautybyroos.nl De directe link naar onze webshop is: https://shop.beautybyroos.nl en Hairloxx.com TV Het programma waar wij aan mee hebben gedaan is Steenrijk, straatarm van SBS 6.
ABOUT Ons gezin bestaat uit vijf. Bart-Willem (40), Roos (35) onze twee zoons Damian (17) en Morris (3) en ons kleine meisje Luca (2)
VLOG PLAYLIST Alle eerder gepubliceerde VLOGS kan je terugvinden in deze playlist: https://www.youtube.com/playlist?list…
SAMENWERKINGEN Voor samenwerkingen kun je contact opnemen met mail@thehappyfamily.eu

Deel dit bericht