Vacature Junior Management Assistent(e) – 40 uur
wie helpt Bart-Willem

Vacature Junior Management Assistent(e) – 40 uur

Beauty by Roos Hairextensions is een landelijke en toonaangevende speler in de hairextensions markt. In de laatste 7 jaar is Beauty by Roos inmiddels uitgegroeid tot 6 salons verspreid over het land. Daarnaast heeft Beauty by Roos een zusterbedrijf genaamd Hairloxx Professional Hairextensions. Hairloxx Professional Hairextensions is een Hairextensionslabel op de professionele markt wat ook een groot onderdeel zal zijn van je werkzaamheden. Je komt te werken op ons hoofdkantoor in Amersfoort.

Beauty by Roos en Hairloxx Professional staan nooit stil en zijn altijd groeiende. Wij zoeken ter uitbreiding van ons office team dan ook een Junior Management Assistent(e) die werkzaam zal zijn voor Bart-Willem van Huizum, één van de eigenaren van zowel Beauty by Roos als Hairloxx Professional. Je hebt er geen moeite mee dat geen dag hetzelfde is, je beschikt over cijfermatig inzicht en je “ziet” het werk als het ware liggen.

Wij zoeken een besluitvaardige, professionele Junior Management Assistent(e) met een sterke persoonlijkheid die een kei wil worden in haar of zijn vak. Je bent een teamplayer die zelfstandig kan functioneren. Je belangrijkste prioriteit is het ontzorgen van Bart-Willem door het behouden van overzicht en door snel te kunnen schakelen.
Een commerciële instelling is een absolute must en je denkt graag mee op directie-niveau.

Je vindt het leuk om onderdeel te zijn van een sterk groeiend bedrijf, te werken in een jong team en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. Het takenpakket kan door de groei van het bedrijf continue wisselen. Je springt daar bij waar je nodig bent.

Wat verwachten wij:
– Algehele ondersteuning van Bart-Willem van Huizum
– Afhandeling van binnenkomende telefoongesprekken
– Agendabeheer en organiseren van meetings en vergaderingen
– Afhandeling van financiële zaken
– Inboeken van facturen
– Beheren van de administratie
– Een flexibele instelling
– Accuraat en punctueel ingesteld
– Ervaring in de beautybranche is geen must, affiniteit echter wel

Opleidingseisen:
Een minimaal afgeronde MBO+ opleiding commercieel administratief of een Schoevers opleiding

Talenkennis is een must, wij verwachten een goede basiskennis in woord en geschrift van de Nederlandse en Engelse taal. Daarnaast kent het MS Office pakket geen geheimen voor je.

Wat bieden wij:
Een marktconform salaris
Een super leuke en afwisselende baan voor 40 uur.
Heb je interesse om onze nieuwe collega te worden? Stuur dan je motivatie, cv en recente foto naar office@beautybyroos.nl o.v.v. vacature Junior Management Assistent(e).

We zien graag je sollicitatie tegemoet. De sluitingsdatum van deze vacature is 1 maart 2016.

Deel dit bericht