Het was echt even te veel | THE HAPPY FAMILY | Vlog #75
The Happy Family vlog75
Featured Video Play Icon

Het was echt even te veel | THE HAPPY FAMILY | Vlog #75

Laatste dagen op Curacao. We gingen de dolfijnen een kusje geven in het See Aquarium en brachten vervolgens een bezoek aan het SILOAM kinder opvanghuis waar onlangs een donatie vanuit de Hairloxx Foundation naar toe is gegaan. Luca wenst nog steeds niet te slapen en thuis loopt alles even in de soep. We zijn te druk met werken dus gooiden de camera even aan de kant.
Meer info over het opvanghuis Siloam: http://siloamvillage.org Meer info over de Hairloxx Foundation: https://hairloxx.com/de-hairloxx-foun…
LIKE Als je onze video’ s leuk vindt doe dan even een duimpje omhoog. ook een reactie achterlaten vinden wij super lief we lezen alles en antwoorden ook zoveel mogelijk! Thanks alvast hiervoor!
ABONNEREN Wil je op de hoogte blijven van video’ s abonneer je dan op www.youtube.com/thehappyfamily UPLOADS Iedere woensdag, vrijdag en zondag een nieuwe video.
INFO Meer informatie over ons gezin kan je vinden op www.thehappyfamily.eu, over ons bedrijf op www.beautybyroos.nl De directe link naar onze webshop is: https://shop.beautybyroos.nl en Hairloxx.com
TV Het programma waar wij aan mee hebben gedaan is Steenrijk, straatarm van SBS 6. ABOUT Ons gezin bestaat uit vijf. Bart-Willem (40), Roos (35) onze twee zoons Damian (17) en Morris (3) en ons kleine meisje Luca (2)
VLOG PLAYLIST Alle eerder gepubliceerde
VLOGS kan je terugvinden in deze playlist: https://www.youtube.com/playlist?list…
SAMENWERKINGEN Voor samenwerkingen kun je contact opnemen met mail@thehappyfamily.eu

Deel dit bericht