Welke hairextensions passen bij mij?

Socap Hairextensions

Socap

Wanneer kies je voor Socap Hairextensions?

De hairextensions van Socap zijn qua prijs/kwaliteit verhouding goed. De haren in de hairextensions van Socap zijn sneller verwerkt waardoor het haar na het wassen droger aan zal voelen. Om Socap mooi te dragen zal je er wel wat meer onderhoud aan hebben. Socap kenmerkt zich door een acceptabele kwaliteit te bieden in het goedkopere segment van de hairextensionsmarkt.

Lees verder
Hairloxx Hairextensions

Hairloxx

Wanneer kies je voor Hairloxx Professional Hairextensions?

Wanneer je op zoek bent naar een luxe hairextension met een dikke pluk die ook nog eens kwaliteit voor een betaalbare prijs levert, dan moet je echt voor Hairloxx kiezen. Deze hairextensions worden uitsluitend met de Ultra Sonic en plat gezet waardoor de extensions zich het mooist tussen je eigen haar verdelen.

Lees verder
GoldFever Hairextensions

Gold Fever

Wanneer kies je voor Gold Fever Hairextensions?

Dit is het eerste merk dat zich enkel heeft gespecialiseerd op de High end markt en enkel voor kwaliteit gekozen heeft. Het haar voelt en gedraagt zich zoals bijzonder gezond haar dat behoort te doen. Het behoeft zeer weinig onderhoud en klit en pluist niet. De structuur is fijn tot normaal dus ideaal geschikt onze meeste klanten. Als je voor de allerbeste kwaliteit haar gaat is Gold Fever je beste keuze.

Indian Gold Hairextensions

Indian Gold

Wanneer kies je voor Indian Gold Hairextensions?

Een alternatief tussen goedkopere (mindere kwaliteit) en duurdere (super kwaliteit) hairextensions is naast Hairloxx Professional,  Indian Gold. Deze hairextensions kenmerken zich door een dikkere haarstructuur en uitgebreid aanbod in vele soorten krulextensions. Indian Gold is met name sterk in de krullende extensions en heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Lees verder
GreatLengths Hairextensions

Great Lengths

Wanneer kies je voor Great Lengths Hairextensions?

Great Lengths is de beste hairextension die er bestaat. Great Lengths is hiermee al vele jaren wereldwijd marktleider. Niet voor niets dragen vele bekende Nederlanders hairextensions van dit merk. Het haar van Great Lengths is zo mooi en natuurlijk dat het niet van je eigen haar te onderscheiden is. Alleen de allerbeste haren zijn goed genoeg om in een Great Lengths extension gebruikt te worden.

Lees verder

Nu heb je gekozen om hairextensions te laten plaatsen. Maar voor welk merk moet je nou kiezen? Uiteraard kunnen wij je in de salons daar uitgebreid over adviseren, als je nu alvast meer wil weten over de merken hairextensions waar wij mee werken kun je hier onder al vast wat belangrijke kenmerken hier over lezen.

Er bestaan vele soorten hairextensions en nog veel meer merken. Helaas zijn er ook erg veel merken van slechte of sterk wisselende kwaliteit. Wij werken alleen met A–merken hairextensions. Dit om onze kwaliteit te waarborgen en om in iedere prijscategorie de beste hairextension te kunnen bieden.

Hairloxx Professional Hairextensions heeft de beste prijs/kwaliteit-verhouding. Naast Hairloxx kun je een stapje omhoog naar Great Lengths, of twee stapjes naar beneden richting Socap en Indian Gold. Great Lengths is wereldmarktleider in hairextensions, gevolgd door Socap. Indian Gold is een goede extension voor mensen met een dikkere haarstructuur of een fijne krul.